Cautare

2458 de rezultate pentru "oarda de sus" (5.28 secunde)
Aceasta se intampla atunci cand arterele coronare (arterele care iriga inima cu sange) sunt blocate din cauza procesului de ateroscleroza. In urma acestui proces, pe peretele arterelor se depun placi de grasime calcificata, care vor reduce debitul sangvin la acel nivel.
Un functionar public al Primariei Amarastii de Sus, care este in acelasi timp si consilier local in comuna Dobrotesti, s-a strecurat timp de doi ani printre legi si a refuzat sa renunte la una dintre functii.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... De aici incepe speculatia. ... "Stop, dincolo de acest punct intri pe taramul speculatiei!".
Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele. Atunci am fost orbit de o lumina vie multicolora, care se stinse la fel de repede cum a aparut.
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
cristoiublog.ro / Gandul de duminica, 3 mai 2015 /Cazul Nichita:
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
FARCAS) Robert Hastings, despre investigatiile caruia, legate de relatia OZN - arme nucleare am relatat si in precedentele doua numere, anunta in septembrie 2013 ca lucreaza in prezent la un film documentar privind activitatea OZN in zonele in care se afla arme nucleare.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
OZN-uri de pe celalalt taram este o carte exceptionala scrisa de Dan D. Farcas si publicata de Teora.O sinteza deosebit de bogata, prezentand ipoteze originale si uneori socante privind legaturile dintre fenomenul OZN, religie, reincarnare si numeroase domenii ale paranormalului. ... OZN-urile vin de pe taramul mortilor?
Farcas) O zona in care exista inca o credinta vie in creaturi de tipul ielelor este Maramuresul. ... Se spune ca are abilitatea de a se metamorfoza, asa ca uneori apare ca o femeie cu parul lung pana in pamant, incredibil de frumoasa, alteori ca o femeie grotesc de urata.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Parca mai uiti si de preturi, si de pensii micsorate, si de somaj, si unde s-or fi dus miliardele imprumutate de la FMI, si de...
Cum sa "ocoliti" politica de confidentialitate a Google Google, in ciuda numeroaselor avertismente pe care le-a primit din partea Uniunii Europene, cum ca ar putea incalca legislatia europeana, a mers mai departe si a pus in aplicare politica sa de confidentialitae incepand de la 1 Martie 2012.
Baietii de la DEEPCENTRAL revin cu o noua piesa in limba romana, "Sus pana la cer", cantec ce vine ca o continuare a super hit-ului "O Stea", lansat in 2012, single ce a devenit una dintre cele mai ascultate melodii din Romania in 2013.
Si caii se iarta, de Areta Sandru As fi trecut Dunarea inot, in dupa amiaza aceea vroiam sa-mi obosesc bratele, muschii mei simteau nevoia sa se dezlantuie, as fi alergat in goana pe niste strazi necunoscute, atingand copacii si gardurile cu varfurile degetelor intinse in sus, poate cineva m-ar fi privit ciudat, dar strazile erau pustii, noroiu cleios, in straturi, pe asfalt.
google-analytics.com