Cautare

2164 de rezultate pentru "oana miron brasov" (4.30 secunde)
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Deputatul a tinut sa arate si ca Miron Mitrea este intr-o alta situatie si ca aceasta problema a dosarelor e mai usor de rezolvat la el.
Miron Mitrea a renuntat ieri la functia de parlamentar pentru a se pune la dispozitia justitiei in dosarele in care este anchetat.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, vrea sa isi lanseze noul partid - Partidul Muncitorilor - dupa finalizarea alegerilor prezidentiale. ... Miron Cozma a precizat, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca lucreaza la constituirea noului partid de aproximativ jumatate de an.
Fostul mahar sindicalist Marian Sarbu, care a demisionat vineri din PSD, si-ar dori sa-l aiba pe Miron Mitrea (alt mahar sindicalist) coleg in partidul pe care generalul Gabriel Oprea il va infiinta din oastea de stransura a dezertorilor din diverse partide.
"Miron Mitrea a criticat conducerile PSD si PNL ca nu reusesc sa fructifice electoratul pe care il pierde PD-L". Puteti citi in continuare ce a spus Miron Mitrea pe acest subiect, conform AGERPRES.
Marian Vanghelie nu a vrut sa dea mai multe detalii intrebat despre eventuale tensiuni intre el si Miron Mitrea, avand in vedere acest atac. ... Miron Mitrea este un politician mare, de anvergura.
Partidul Social Democrat al Muncitorilor fondat de Miron Cozma va fi lansat in curand. ... Miron Cozma a declarat la Realitatea TV ca si-a infiintat partidul pentru ca romanii il vor presedinte.
Miron Cozma: "Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu!" Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu, dar l-am refuzat deoarece in Partidul Social-Democrat al Muncitorilor pot ajunge doar oamenii cinstiti, afirma liderul de altadata al minerior, Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Leonard Miron, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, insa abia acum a avut curajul sa vorbeasca despre perioada grea prin care trece, intr-o emisiune de la Antena Stars. ... Soiul rau nu piere!, a declarat Leonard Miron la Antena Stars.
Ziarele, dar si televiziunile ne-au adus vestea neobositei activitati duse de Miron Mitrea pentru ca parlamentarii PSD sa nu mai plece din partid.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Atunci va intreb despre Brasov: olimpiada se va disputa - despre care vorbeati la inceput - in 2013 in zona Brasov, Predeal.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
google-analytics.com