Cautare

2164 de rezultate pentru "oana miron brasov" (7.74 secunde)
Disputele au fost declansate de prezenta, in plenul Camerei, a ministrului Transporturilor Radu Berceanu, care a criticat o Ordonanta de urgenta aflata pe ordinea de zi, privind transmiterea unui teren din administrarea Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov in cea a Consiliului Judetean Brasov, pentru construirea Aeroportului International Brasov- Ghimbav.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Tractorul Brasov, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova, Metalurgica Aiud, Aversa Bucuresti si Griro Bucuresti vor primi din partea statului iertarea pentru datoriile acumulate si respectiv in cazul GES Scaieni - acceptul pentru conversia creantelor in actiuni, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. Marcile amintite aveau si inainte showroom-uri la Brasov, dar ele nu mai respectau standardele TiriacAuto.
Elicopterele de transport Puma, apartinand Royal Air Force, vor fi modernizate la Brasov. Elicopterele Puma apartinand armatei britanice vor fi modernizate la Brasov de Eurocopter Romania, a anuntat firma Eurocopter.
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. ... Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian.
runda a doua a Ligii I, urmand sa intalneasca astazi, in deplasare, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe FC Brasov. ... Baietii s-au pregatit bine si sunt hotarati sa nu piarda la Brasov.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Momentele au continuat cu colectia Le Voyage de la Meli Melo impreuna cu ciorapii Diamond by Adesgo, urmata de invitatele speciale Roxana Minzat, expert in accesare de fonduri europene si Adela Diaconu, personalitate publica in Brasov, jurnalist, designer si politician, care au vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene si despre bucuria de a realiza ceea ce iti place in viata.
Va dorim un sejur cat mai placut si amintiri de neuitat", ne-a spus Dan Tanase, administrator al Hotelului Turnul din Moeciu de Jos, Brasov.
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. ... Siamezele au venit pe lume vinerea trecuta in jurul orei 9:00, la Maternitatea Brasov.
Mircea Geoana, Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc. ... Domnule Miron Mitrea, cum traduceti afirmatia facuta de Ion Iliescu: ... Miron Mitrea: ... Ultimul este Miron Mitrea?
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare analiza lui Miron Mitrea.
In urma cu cinci ani, scriam ca Miron Mitrea are profilul cel mai potrivit pentru a conduce PSD. ... In ultimii ani, Miron Mitrea a dat dovada insa de o pasivitate greu de explicat.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public, intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, ne-au informat ieri surse judiciare.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, au informat ieri surse judiciare.
Ziaristilor le-a fost prezentat un film de citeva minute realizat la 11 noiembrie, la Ploiesti, la o reuniune a PSD cu specialisti în medicina din judetul Prahova, în care Miron Mitrea, secretar general al PSD, face trimitere, într-o conversatie pe chat, la lansarea pe piata a discutiei "privind modul în care Basescu a santajat UDMR si PC pentru a-i aduce la guvernare", precum si la un "atac la unguri cu lasarea în ofsaid a lui Tariceanu".
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a dat, prin intermediul avocatilor sai, statul roman in judecata, fiind nemultumit de modul in care justitia romana a gasit de cuviinta sa gestioneze dosarul sau.
Deputatul PSD Adrian Nastase a dat asigurari ieri ca nu a discutat cu Miron Mitrea, dupa ce acesta a pierdut functia de secretar general, despre constituirea unei miscari care sa se distanteze de actuala conducere a partidului.
google-analytics.com