Cautare

1484 de rezultate pentru "numere telefon cenad" (9.15 secunde)
13 si 15 iunie Numere norocoase: ... 14 si 27 iunie Numere norocoase: ... 12 si 20 iunie Numere norocoase: ... 23 si 24 iunie Numere norocoase: ... 20 si 21 iunie Numere norocoase: ... 14 iunie Numere norocoase: ... 1, 6 si 10 iunie Numere norocoase: ... 13 si 18 iunie Numere norocoase:
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Semnalele de alarma trase in ultima perioada de Compania a€žImprimeria Nationalaa€œ cu privire la comercializarea biletelor emise pentru plata parcarii, a biletelor de spectacol sau alte activitati care presupun vanzarea de bilete fara a detine o plaja de numere au ramas fara ecou.
Shakuntala Devi s-a nascut in Bangalore, India, iar tatal sau - artist de circ - a fost acela care i-a descoperit abilitatea de a memora numere, pe cand avea trei ani si incerca sa o invete niste trucuri cu carti de joc.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Timpul creste la 18 zile daca trebuie sa descifreze numere si simboluri. ... Daca parola are si majuscule, sunt necesare 23 de zile pentru descifrarea acesteia si de patru ani daca are numere si simboluri.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.). ... Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele.
- Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat. ... Un telefon Motorola Droid 2 a explodat la urechea unui american Un barbat din Texas sustine ca un telefon Motorola Droid 2 a explodat in timp ce vorbea la acesta.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
Lucrarile constau in ranforsarea sistemului rutier, realizarea de rigole carosabile si rigole de acostament, podete noi, amenajarea de drumuri laterale, parapete, lucrari de consolidare a terasamentelor si semnalizare rutiera Centuri in licitatie Noua firme au depus oferte pentru realizarea Centurii de Sud, de 6,2 kilometri, denumita si Centura Ford, care leaga DN 6 (Bucuresti-Alexandria-Craiova-Timisoara-Cenad) si DN 65 (Pitesti-Slatina-Craiova).
Birourile vamale de la frontiera cu Ungaria care se vor inchide la inceputul anului viitor sunt Petea, Urziceni, Carei, Valea lui Mihai, Sacuieni, Episcopia Bihorului, Bors, Salonta, Salonta CFR, Varsand, Curtici, Nadlac, Turnu si Cenad.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
google-analytics.com