Cautare

1482 de rezultate pentru "numere telefon" (3.05 secunde)
Cu toate acestea, daca ai curiozitatea sa urmaresti toate adresele la care ai locuit, s-ar putea sa descoperi faptul ca anumite numere din tema ta se repeta de fiecare data; ... Asa cum am mai spus, nu exista numere pozitive sau negative.
La inceputul unei sedinte, subiectul primeste doua numere, fiecare de patru cifre, numere generate la intamplare. Aceste numere nu au sens pentru mintea constienta a clarvazatorului, dar un nivel intermediar, special antrenat, le va interpreta drept coordonatele punctului care trebuie explorat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul pe care il conduce a castigat alegerile si nu are importanta daca PD-L doreste sa numere si mandatul Elenei Basescu.
Leonard Pise, numit si Fibonacci a creat o serie de numere cu proprietati remarcabile. ... El a descoperit urmatorul sir de numere, 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233. ... Aceste doua numere fac parte din sirul lui Fibonacci.
Masina are numere straine, de Germania, proaspat adusa, nerulata in tara, impecabila, ireprosabila, full cu tot cu piele si trapa. ... Dupa care, cei doi se urca intr-o masina cu numere dubioase si pleaca nevazuti.
Incepand de ieri, 21 octombrie, orice abonat de telefonie poate migra intr-o alta retea fara sa-si schimbe numarul de telefon.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Ulterior a inceput sa-mi placa, dupa ce mi-am exersat memoria retinand numere de telefon (rade) ● ... Si, retinand eu asa numere de telefon, am inceput sa retin si anii din cartea de istorie.
Faceti schimb de numere de telefon. ... Acum este momentul sa faceti schimb de numere de telefon si sa stabiliti cand va veti suna pentru a confirma prezenta la intalnire.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Dupa care urmeaza numerele de telefon la care sa suni si o adresa pe Internet.
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
google-analytics.com