Cautare

3605 de rezultate pentru "numere telefon oras buzau" (3.88 secunde)
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Mai mult, pe pliant nu apar nici un fel de coordonate de contact - numere de telefon sau adrese.
Noi l-am lasat pe Tusac sa-si intre in atributii, iar el a dat un contract de 12 miliarde unei asociatii in care era implicat si consilierul sau personal, a adus in oras o alta firma de salubrizare fara nici un fel de licitatie si initiase tot felul de proiecte aberante prin care o parte din patrimoniul orasului urma sa fie transferat unei alte asociatii.
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Vreau sa va spun ca, mai mult, cetatenii Constantei au inceput sa simta presiuni si sunt amenintati cu amenzi de sute de milioane, deci traim intr-un oras in care teroarea este pe primul plan, nu dezvoltarea orasului.
Intr-un oras, probleme relativ minore precum graffiti, dezordinea publica si cersitul agresiv, scriu ei, sunt toate echivalente unor ferestre sparte, invitatii la infractiuni mai grave, spune Gladwell. ... In textul urmator, am inlocuit numele orasului Constanta, preferand termenul generic de oras din Romania.
Organizatorii au pus la dispozitia celor prezenti un soi de chestionar, in care oamenii au putut arata ce le place cel mai mult dar si cel mai putin la acest oras, care ar fi perspectivele si ce ar propune ei personal pentru Constanta.
Astfel, in prezent, un apartament cu doua camere decomandate, confort 1, cu o suprafata de 55-60 metri patrati, situat la un etaj intermediar intr-un bloc din zona Siderurgistilor Vest, una dintre cele mai solicitate din oras, se vinde cu 65.000 de euro.
"Prin acest proiect vom reabilita 25 de strazi din oras. Totodata, incep lucrarile la modernizarea retelelor de apa potabila si canalizare, plus ca se vor introduce retele noi acolo unde nu exista in oras.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
Da, Calarasiul nu este inca un oras smart, nici macar la degetul mic al Primarului, nimic din smartul invocat de acesta intr-un interviu neavand baza in teren. ... Se misca lucrurile in oras.
Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook un text despre frumusetea orasului Calarasi, oras aflat la intretaierea a trei elemente importante: ... Calarasi, locul unde intoarce trenul (adica oras de la marginea tarii).
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului.
Fie ca e vorba de un brand cultural, economic, universitar sau de orice alta natura, un brand puternic de oras produce, in mod efectiv, bani.
- Un oras foarte agitat, complicat, obositor, stresant prin diversitate si prin cantitatea de informatie pe care o asimilezi cu sau fara intentie...
Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanu redactor-sef, si apare in doar sapte numere. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
google-analytics.com