Cautare

3605 de rezultate pentru "numere telefon oras buzau" (3.44 secunde)
CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii. ... - Cum puteti trai fara telefon? - Mi se pare ca e mult mai bine fara telefon. ... - N-aveti nici telefon mobil.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. Premiile cele mai mari, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romaania, Philips si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. Premiul intai, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romania si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. In toate parcurile din oras, luminile se sting la miezul noptii, iar accesul persoanelor este interzis. Mai mult decat atat, municipalitatea a oprit si toate fantanile arteziene din oras si planuieste sa inlocuiasca toate corpurile de iluminat stradal cu unele economice.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%. ... "PSD are 52% in sondajul pe municipiul Buzau si 51% pe judet, in timp ce PNL are 24% la judet si 21% pe municipiu.
27 de primari buzoieni alesi pe listele PSD au trecut, de la alegerile din 2004, la PD si PNL, sustine conducerea organizatiei judetene Buzau a PD.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Organizatia Municipala a PD Constanta, "omisa" de "binevoitori" la intalnirea de la Buzau Pe de alta parte, organizatia municipala a PD s-a aratat dezamagita de faptul ca a trebuit sa afle de la altii ce s-a discutat in cadrul intalnirii de la Buzau a democratilor, Moisoiu aratand ca prin "grija" unor colegi de partid, nimeni din organizatia Constanta nu a fost invitat la intalnire.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a participat, la sfarsitul saptamanii, la o intrunire a Agentiei de Dezvoltare Regionala 2 Sud-Est, desfasurata la Buzau. ... La aceeasi intalnire au mai participat presedintii consiliilor judetene din Tulcea, Galati, Braila, Buzau, cat si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Dupa ce a aflat ca la miting participa si sustinatori din Constanta si Târgu Mures sau Buzau, Visan a declarat ca în urma discutiilor între membri organizatiei s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu se organizeze nici o plecare.
Dupa ce a aflat ca la miting participa si sustinatori din Constanta si Târgu Mures sau Buzau, Visan a declarat ca în urma discutiilor între membri organizatiei s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu se organizeze nici o plecare.
PD-L a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau dupa ce liberalii au rupt protocolul incheiat in vara cu democrat-liberalii si s-au inteles cu PSD.
Un numar de 16 consilieri locali din judetul Buzau au fost exclusi din PD-L pe motiv ca nu s-au implicat in campania electorala pentru alegerile parlamentare sau mai grav ca au sustinut candidatii altor formatiuni politice. Potrivit secretarului general al PDL Buzau, Ion D.
google-analytics.com