Cautare

3605 de rezultate pentru "numere telefon oras buzau" (2.62 secunde)
"Craiova e un oras universitar mare, cu deschidere catre cultura" Festivalul Filmului European, care gazduieste 41 de filme, premiate sau nominalizate la festivaluri prestigioase, a fost deja prezent in Bucuresti si va mai poposi la Timisoara, Sibiu si Iasi.
Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Acesta a remarcat faptul ca incapacitatea autoritatilor locale de a tine in frau fenomenul infractional din oras a depasit granitele judetului, ajungand pana la Bucuresti, chiar si premierul Calin Popescu Tariceanu atragand atentia asupra ineficientei in asigurarea ordinei si linistii publice din Constanta.
proiectul de act normativ prevede ca un oras va trebui sa aiba cel putin 10.001 locuitori.
Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
amfostacolo.ro:Un tur virtual al Salonicului Salonic, Salonika, Solun, Thessaloniki, Saloniki nu conteaza cum ii spui, oras numit dupa Thessalonica, sotia lui Cassander si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Avem un oras mare, situat intr-o zona care ofera oportunitati nemasurate, avem oameni care stiu sa aprecieze ceea ce e bun si frumos si, totusi, acest oras nu arata asa cum ar trebui.
Daca exista vreo persoana care poate sa scrie mai mult de doua fraze despre ce s-a mai intamplat pozitiv in oras, cred ca ar trebui sa primeasca automat orice functie doreste in administratia locala.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... Aproape oricare telefon, destept sau nu, poate fi programat de la distanta (de operator sau chiar de rau-voitori) sa transmita continutul convorbirii pe un canal paralel.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor. ... - As putea trai fara telefon mobil.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
google-analytics.com