Cautare

3605 de rezultate pentru "numere telefon oras buzau" (2.66 secunde)
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau. ... Ploua si in judetele Buzau, Ilfov si Dambovita Avertizarea de vreme rea este valabila si pentru judetul Buzau.
Acest paradox al apartenentei inconstiente ma face sa urasc, dar in acelasi timp sa nu ma pot detasa de acest oras, chiar daca nu mai am niciun motiv sa ma atraga. ... Vad un oras linistit, chiar curat, cu oameni care se cunosc toti intre ei si se saluta respectuos.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Timpul creste la 18 zile daca trebuie sa descifreze numere si simboluri. ... Daca parola are si majuscule, sunt necesare 23 de zile pentru descifrarea acesteia si de patru ani daca are numere si simboluri.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.). ... Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele.
- Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat. ... Un telefon Motorola Droid 2 a explodat la urechea unui american Un barbat din Texas sustine ca un telefon Motorola Droid 2 a explodat in timp ce vorbea la acesta.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax. ... Obiectivul principal al acestui contract este reabilitarea infrastructurii de apa uzata din municipiul Buzau.
„Cel mai frumos oras din lume“; ... Si era normal sa o vada asa, caci nu mai vazuse pina atunci nici un oras. Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el.
Nu ma intereseaza acest aspect, dar este pacat ca nu poti sa ai o coloana vertebrala in politica romaneasca si sa te mai dai cel mai iubit si cel mai frumos primar din aceasta zona, dar de fapt tu sa vezi numai interesul tau privat si sa uiti de cetatenii simpli din oras.
sa se construiasca un oras in care toti oamenii sa fie fericiti. ... Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
google-analytics.com