Cautare

1484 de rezultate pentru "numere telefon cenad" (2.83 secunde)
Corpul de control al Primariei a inceput sa ne masoare treptele si sa ne numere stinghiile din gard tuturor celor care aveam alte opinii politice decat ale primarului.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Localitatea a trait ieri una din cele mai agitate zile din istorie, zeci de limuzine cu numere Bucuresti, Suceava, Iasi, Botosani, Gorj si din alte judete de prin toata tara strabatindu-i drumurile, iar circulatia fiind dirijata de cadre ale Politiei Rutiere.
Campania electorala continua pe sms Desi din punct de vedere legal, campania electorala ar fi trebuit sa se inchieie vineri la ora 00.00, aceasta continua pe telefonia mobila prin mesaje trimise de la numere scurte.
Atacatorii au fugit de la locul faptei cu un autoturism BMW cu numere de inmatriculare de Polonia. • Ultimul jaf a avut loc pe 15 septembrie, in judetul Maramures, pe DN18, in Pasul Gutai.
12 jucatori au ghicit cinci din cele sase numere norocoase, ei urmand sa imparta aproape 11.500 de lei. La categoria a III-a, au fost 726 de castigatori care vor imparti suma de aproape 380 de lei.
De ce sa nu cumperi vreo limuzina cu numere de Anglia? Pentru ca asigurarea costa mult si romanii nu o fac.
La aeroport, primesc pliante in limba spaniola cu informatii si date de contact, printre care numere de urgenta, harta Bucurestiului si a Arenei Nationale, puncte de atractie turistica, dar si datele de contact ale Ambasadei Spaniei.
Vei fi astfel absolut incantat sa descoperi un tezaur extrem de bogat in credinte dintre cele mai stranii legate de orice subiect pe care ti l-ai putea imagina: vacante, nastere, moarte, nunti, culori, pietre pretioase, copaci, flori, zane, vreme, numere, animale, pasari, insecte, zodia.
In sfarsit, procurorii anticoruptie au dat curs invitatiei mai vechi a fostului premier si au purces sa-i numere ouale. Blocul din Zambaccian sau mostenirea matusii Tamara sunt de-a dreptul penibile in raport cu sumele vehiculate la un moment dat in dreptul conturilor lui Nastase.
Se stie deja faptul ca magicianul are numere de magie inedite, face oamenii sa dispara, se joaca cu apa si cu focul si face scamatorii extraordinare, luandu-si mereu prin surprindere fanii.
Iar pentru a fi siguri ca nu rateaza nimic, au mai distrus o masina cu numere de Bucuresti, aflata in imediata apropiere a automobilului lui Cherim, desi proprietarul acesteia nu era implicat in nici un fel in rafuiala rromilor.
In primul caz, ni se atrage doar atentia (de exemplu, printr-un sir de numere prime) ca exista o civilizatie acolo.
Sunt numere mari, la care merita sa reflectam. Fara indoiala ele vor fi precizate si completate de lung-anticipatul succesor al lui Hubble, telescopul spatial James Webb.
Dar Garriott a avut prezenta de spirit sa numere secundele dintre momentul in care Skylab a intrat in umbra Pamantului si cel in care obiectul, care parea sa fie in urma statiei Skylab, a disparut si el in intuneric.
Acesta s-ar fi putut deplasa la numere Mach mari, dar pe ecranul meu as fi vazut numai 200 noduri. Cercul [de ochire], care se micsorase pana la 1,5 toli diametru, a inceput sa se mareasca rapid.
Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
Desi si-a exprimat disponibilitatea sa participe cu 33% din valoarea lucrarilor, asa cum este stipulat in legislatie, municipalitatea din Banie poate sa numere pe degete dosarele depuse.
Data alegerilor europarlamentare nu s-a stabilit inca, dar partidele au inceput deja sa-si numere propriii ocupanti ai fotoliilor din PE.
google-analytics.com