Cautare

1484 de rezultate pentru "numere telefon cenad" (2.83 secunde)
Daca esti singur, profita de oportunitatile care ti se ivesc si strange numere de telefon. Varsatorilor care sunt intr-o relatie le merge bine.
Mai mult, pe pliant nu apar nici un fel de coordonate de contact - numere de telefon sau adrese.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a confirmat faptul ca telefonul a fost gasit la Galbau, care ar fi inghetat atunci cand a descoperit lista de numere din agenda aparatului.
Mangaliotul a anuntat ca ofera o suma de bani (ceea ce a si facut) in schimbul obiectului care continea numere de telefon importante pentru ministru, asa ca, la scurt timp, mobilul a fost inapoiat intr-un plic, la un sediu al Postei Romane.
In vreme ce Radu Mazare i-a sugerat vedetei ca urmatoarea data cand vine la malul marii sa isi aduca si sotul, "caci m-a certat azi, cand am vorbit cu el la telefon" - a spus razand Mazare, replica Mihaelei Radulescu a venit prompt:
Asupra celor 11 persoane suspectate ca au primit mita electorala s-au gasit diverse sume de bani, timbre autocolante cu mentiunea "Votat" si liste cu nume si numere de telefon ale persoanelor de la care au luat banii sau urma sa ia diverse sume.
Tinerii liberali mai sunt nemultumiti ca, inaintea alegerilor din PNL Targu Jiu, baza de date a partidului a ajuns sa numere numai 150 de membri, din 1.440, majoritatea sustinatori ai lui Dian Popescu.
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
Astfel, in magazinele de profil romanii asteapta linistiti sa le vina randul, doar cu buletinul si un formular in care sunt solicitate trei numere de telefon:
"Alege Mangalia” contine, pe langa toate informatiile utile turistilor (numere de telefon ale institutiilor locale, harta litoralului de sud, cu toate complexele turistice, principalele puncte de atractie ale statiunilor - Muzeul de Arheologie, Herghelia Mangalia, sanatoriile balneare etc) si o ampla prezentare cultural-istorica a localitatii.
Mai mult, recent, Mobifon a mai primit de la ANRC inca un million de numere de telefon. Si ofertele primite pentru preluarea Cosmorom sint considerate incurajatoare pentru viitorul telefoniei mobile in Romania.
Noul format al acestor numere presupune adaugarea inaintea numarului actual a cifrei 1, in cazul serviciilor de interes national si a indicativului de arie geografica, pentru serviciile de interes local.
Dar, pentru mai multe detalii puteti consulta ofertele Alma Tours pe www.almatours.ro. Numere de telefon: 0040241540882, fax : 0040341815994, mobil: 0040740630207.
Companiile pot publica in mod gratuit informatii despre activitatea lor, adresa de contact, numere de telefon, fotografii si au de asemenea posibilitatea de a publica anunturi publicitare pe Google Maps, chiar daca nu au propriul website.
Filtrele folosite pentru analizarea acestor date (adrese IP, subiectul e-mail-ului, continutul mesajului, link-uri inserate, numere de telefon, imagini, fisiere atasate, diverse alte â€"amprente - specifice) interactioneaza unul cu celalalt pentru a acoperi anumite scenarii si variante din valuri de spam deja detectate.
- Bine batrane, ne auzim la telefon si vedem cum facem ca sa ne vedem. ... Om al echilibrului si al bunei masuri in tot si in toate, Cornel Ostahie nu avea cum sa se numere printre aceia care se auto-propun, se auto-sustin si se auto-premiaza la bursa veleitarilor.
Am stat 6 ore pentru a solicita numere noi la masina. ... Cand nu era decat un politist la post si ala trebuia sa raspunda la telefon.
Extinzand cercetarile s-a stabilit ca in doua imobile situate in Bucuresti, functionau "dispecerate" de preluare a comenzilor telefonice prin care se solicitau servicii de natura sexuala contra cost, pe numere de telefon postate pe site-uri de internet cat si prin mass-media.
I-am spus la telefon sa le ceara legitimatiile si sa astepte pana cand ajung eu. Am ajuns la magazin si cand am vazut Loganul albastru cu numere de Bucuresti mi-am dat seama ca e ceva in neregula.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
google-analytics.com