Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (2.68 secunde)
Pentru ca sanatatea, stimati colegi, nu se refera la statistici, la numere si la optiuni politice. Sanatatea inseamna viata. Toti stim asta, toti ne-am confruntat cu probleme medicale si toti credem ca se poate face mai mult si mai bine.
suspendarea lui Traian Basescu. Pentru ca, in realitate, in Parlament nu vorbim, din pacate de oameni, de personalitati, ci de numere.
(E drept ca Romania nu are problema altor tari, confruntate cu numere mari de migranti). Cu aceste atuu-uri in mina, Romania a continuat sa caute o solutie pentru intrarea in Schengen.
Mai departe, e un basm cu numere de inmatriculare provizorii care au fost emise cindva dar trebuie emise din nou, cu un patron de firma incapatinat, din motive ce n-ar fi exclus sa tina, probabil (noi numai zicem, nu dam cu parul), deoarece sperturi neonorate si alte taine, cu privire la care rugam conducerea Primariei sa ne lumineze.
Astfel, in magazinele de profil romanii asteapta linistiti sa le vina randul, doar cu buletinul si un formular in care sunt solicitate trei numere de telefon:
"Alege Mangalia” contine, pe langa toate informatiile utile turistilor (numere de telefon ale institutiilor locale, harta litoralului de sud, cu toate complexele turistice, principalele puncte de atractie ale statiunilor - Muzeul de Arheologie, Herghelia Mangalia, sanatoriile balneare etc) si o ampla prezentare cultural-istorica a localitatii.
Mai mult, recent, Mobifon a mai primit de la ANRC inca un million de numere de telefon. Si ofertele primite pentru preluarea Cosmorom sint considerate incurajatoare pentru viitorul telefoniei mobile in Romania.
In acest caz ti se cer foarte multe date, incepand de la adresa, numere de telefon (chiar si de la serviciu), codul numeric personal si altele.
Comisarul Liviu Popa, seful Inspectoratului de Politie al judetului Bihor, a declarat ieri ca politistii au reusit sa faca legatura dintre masina folosita la comiterea infractiunii, un BMW visiniu inmatriculat cu numere provizorii, si cei doi suspecti.
Chirurgul Horia Parvanescu are o experienta de zece ani in chirurgie generala si de 16 in chirurgie plastica - in total 26 de ani, perioada in care nu a gasit niciodata timp sa numere interventiile chirurgicale efectuate.
Acordati o deosebita atentie la site-urile indicate de Google, care incep cu "www" urmat de o serie de numere, de exemplu:
Se tem insa ca printre acestia sa nu se numere si marile firme. Ei sustin ca ar fi bine ca numarul persoanelor juridice care obtin brevete sa ajunga la 70%, atat cat detin acum persoanele fizice.
Spre deosebire de vechiul abonament social, aceasta solutie va permite beneficiarilor efectuarea de apeluri si catre alte numere decit cele de urgenta.
Calin Vesa, directorul Regionalei Vamale Oradea, ne-a declarat ca in cazul in care se va lua decizia sa ramana opt regionale, atunci sunt sanse ca printre acestea sa se numere si regionala pe care o conduce.
Firmele vor cere doar numere de inregistrare de la Imprimeria Nationala. Oameni de afaceri oradeni ne-au declarat ca mediul de afaceri este avantajat de aceasta masura si, implicit, va fi curatat de falsuri.
Mai trebuie spus ca incepand din august si pana in prezent au fost publicate peste 170 de numere ale Buletinului Procedurilor de Insolventa.
Noul format al acestor numere presupune adaugarea inaintea numarului actual a cifrei 1, in cazul serviciilor de interes national si a indicativului de arie geografica, pentru serviciile de interes local.
"Logan raporteaza cresteri cu numere formate din doua cifre, lucru la care alti constructori de masini nu pot decat sa viseze.
Dupa acest moment, masina primeste numere de export, provizorii, cu valabilitate între zece si 30 de zile. Pentru benzina sau motorina necesare întoarcerii în tara mai scoti din buzunar 150 de euro, conform lui Iulian S.
De la acea data se vor mai gasi insa in magazine doar cateva produse de sezon, cu numere fie foarte mari, fie foarte mici.
google-analytics.com