Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (2.96 secunde)
Tinerii liberali mai sunt nemultumiti ca, inaintea alegerilor din PNL Targu Jiu, baza de date a partidului a ajuns sa numere numai 150 de membri, din 1.440, majoritatea sustinatori ai lui Dian Popescu.
Marian aduce inca un argument in sprijinul acestei teorii, spunand ca Ioana Timofte circula cu un Mercedes CLS 320, de culoare neagra, inmatriculat si inregistrat la Directia Generala de Informatii a Armatei. Aceeasi masina, mai spune pesedistul Valer Marian, are doua numere de inmatriculare, pe care le schimba zilnic.
Altfel e posibil ca, maine-poimaine, Traian Basescu sa puna iar toata clasa politica sa-i numere ouale pe care i le-a spart in cap.'
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
Am zis doamne, nu numere de pe bordura, cum sunt cele care populeaza puterea actuala. Doamnelor si domnilor, veniti cu propuneri pentru guvern!
Cand clovnii se uzeaza, cand fardul s-a scurs pe obraji, vechile numere nu mai functioneaza. Daca va fi organizat un nou referendum pe tema structurii Parlamentului, la ce a folosit re¬ferendumul anterior?
Bogdan Tiberiu Iacob) Cozmin Gusa, fostul strateg al lui Nastase si Basescu, arunca pe piata cateva bombe politice veritabile, intr-un dialog cu Inpolitics, la loc de cinste figurind probabilitatea foarte mare - in opinia sa - ca intre candidatii la primaria generala sa se numere Victor Ponta, din partea USL, si Monica Macovei, din partea PDL.
Pentru ca este mai usor sa numere doamna Roberta Anastase voturile si bineinteles ca ei ii va da intotdeauna majoritatea de care are nevoie si votul pe care Puterea il poate exprima in progresia aritmetica sau geometrica pentru ca lucrurile sa iasa cum isi doreste.
Tot ONG-urilor, dar celor care se ocupa de problema romilor, europarlamentarul le-a sugerat sa nu mai planga pe umerii romilor si, in loc sa numere de cate ori nu sunt lasati sa intre in discoteci, sa-i convinga sa se duca la scoala, sa se poarte, sa se imbrace.
Desi poate fi apelat la un singur numar de telefon, acest robot al instantelor poate sustine simultan 30 de apeluri. Curtea de Apel Craiova face insa demersuri pentru alocarea mai multor numere de telefon catre acest serviciu.
Baconschi la Paris sa numere voturile, fara sa se consulte cu capitanul. Ce a urmat? Cateva palme serioase din partea lui Traian Basescu care, cu siguranta, ar fi condus mai bine partidul.
Legea alegerilor comasate, neconstitutionala pentru ca incalca dreptul la candidatura Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea alegerilor comasate, deoarece aceasta prevede ca o persoana care candideaza la alegerile locale nu poate sa se numere printre candidati la alegerile parlamentare.
Dupa aceea, Puterea a fost neglijenta cu rigoarea cvorumului si a inceput sa numere anapoda, dupa un principiu cu care, pana atunci, toata lumea era impacata in mod tacit:
Stan mai spune, cu referire la cele doua numere telefonice care apar in prima sa declaratie, ca apartin unor importanti demnitari ai statului, iar interceptarea lor ar putea scoate la lumina elemente extrem de interesante.
Asa ca, fufi de la A.E.P., Parvuta, fatuca cu EBA, daca incearca sa numere ca Borfeta - care cade pe tare -, mai bine recuza-se antipenal!
El a mai explicat ca aceasta situatie a aparut din cauza faptului ca cei care au lucrat in cadrul BEJ nu au comunicat numere de cont in care sa li se furnizeze banii pentru zilele de munca si ca plata prin casierie ar fi o operatiune foarte dificila.
Prin aceasta declaratie, președintele suspendat a dovedit ca stie sa numere la fel de bine ca democrat-liberalii Roberta Anastase și Cristian Preda.
Devine limpede faptul ca doar prin rea vointa puteau fi mentinuti mortii in randul celor cu drept de vot si rezulta clar ca, de fapt, noi avem acum de-a face cu doua Romanii, una reala a platitorilor de taxe si impozite pe care statul stie sa-i numere corect - ca doar nu e fraier sa nu ia de la ei si ultimul leu cuvenit - si una imaginara, doar pe hartie, folosita in momentele cheie in care baietii smecheri, care se afla la butoane, sunt amenintati cu pierderea pupitrului de comanda si in care mortii au un cuvant mai greu de spus decat viii.
De ce a cerut guvernului sa ne numere din nou !? Basescu" s-a dezbracat de caracter" sa dea ultimele lui batalii.
Prinsi ca prostii, au dat vina pe un IT-ist, de parca amarasteanul ala ar avea curajul sa schimbe date/numere de inregistrare cum are chef si sa posteze ce-cum-cand i se scoala.
google-analytics.com