Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (2.52 secunde)
Dar Garriott a avut prezenta de spirit sa numere secundele dintre momentul in care Skylab a intrat in umbra Pamantului si cel in care obiectul, care parea sa fie in urma statiei Skylab, a disparut si el in intuneric.
Acesta s-ar fi putut deplasa la numere Mach mari, dar pe ecranul meu as fi vazut numai 200 noduri. Cercul [de ochire], care se micsorase pana la 1,5 toli diametru, a inceput sa se mareasca rapid.
Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
Mai mult, pe pliant nu apar nici un fel de coordonate de contact - numere de telefon sau adrese.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a confirmat faptul ca telefonul a fost gasit la Galbau, care ar fi inghetat atunci cand a descoperit lista de numere din agenda aparatului.
Desi si-a exprimat disponibilitatea sa participe cu 33% din valoarea lucrarilor, asa cum este stipulat in legislatie, municipalitatea din Banie poate sa numere pe degete dosarele depuse.
Data alegerilor europarlamentare nu s-a stabilit inca, dar partidele au inceput deja sa-si numere propriii ocupanti ai fotoliilor din PE.
Ei au tinut astfel sa contrazica o teorie emisa de presedintele Traian Basescu, potrivit careia "oricine stie sa numere pana la cinci" este constient ca UDMR si UCM sau alte formatiuni sunt obligate de pragul electoral sa candideze pe liste comune.
Mangaliotul a anuntat ca ofera o suma de bani (ceea ce a si facut) in schimbul obiectului care continea numere de telefon importante pentru ministru, asa ca, la scurt timp, mobilul a fost inapoiat intr-un plic, la un sediu al Postei Romane.
Candidatul PDL a mai spus ca martorii lui Nechita sunt niste copii care au vazut cum presupusii atacatori se urca intr-un BMW inmatriculat cu numere de Braila.
Drept pentru care, numere intre 0 si 9 au fost introduse in urna Loteriei Nationale, iar Mihaela Radulescu a extras primul numar "castigator":
Asupra celor 11 persoane suspectate ca au primit mita electorala s-au gasit diverse sume de bani, timbre autocolante cu mentiunea "Votat" si liste cu nume si numere de telefon ale persoanelor de la care au luat banii sau urma sa ia diverse sume.
El sustine ca impreuna cu Vasile Dancu, Vasile Puscas si alti lideri de organizatii din Transilvania au incercat sa joace "pe numere mari in politica nationala pentru Transilvania", pentru ca regiunea sa aiba un cuvant de spus unde se decide viitorul zonei.
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
"De aceea, formularea din adresa a fost sa analizeze, ei, procurorii, daca noile date impun sau nu extinderea interceptarii a celor doua numere apartinand agentiei.
Un nou mandat de parlamentar i-a adus lui Eduard Martin (foto) cateva kilograme in minus - vreo 20, desi, in mod "normal", alesii neamului au tendinta sa mai adauge cateva numere la costum pentru a-si incapea mai bine in pielea bunastarii.
Ca poate o vor obtine dar si un viceprimar de la ei ar pati asa cum a patit si Chelaru pana mi-a castigat increderea: in primele luni l-am pus sa numere pescarusii. Imi raporta seara: 4. 000-5. 000.
000 de euro si 100 de litri de palinca pentru a interveni pe langa seful Postului de Politie Baraganu, astfel incat acesta sa nu inregistreze un dosar penal in care barbatul respectiv era cercetat pentru punerea in circulatie a unui autoturism cu numere de inmatriculare false.
Luati combinatii din aceste doua numere si vedeti ce iese, Parlamentul iese un circ", a adaugat Tariceanu, concluzionand ca in acest mod s-ar produce o intoarcere la anii ‘50 cand "un neispravit" vine "cu o aberatie de genul subminarea economiei nationalei".
La randul lor, celelalte tabere incep sa se replieze, sa caute sprijin, sa numere potentialele voturi. Cei ce pareau ieri a face parte din aceeasi echipa joaca astazi la doua capete.
google-analytics.com