Cautare

4043 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapid" (2.65 secunde)
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
OZN cu fotbal si par de inger (Autor : ... FARCAS) (continuare) Trabucuri pe cer Jocul a fost suspendat pentru ca spectatorii au vazut ceva pe cer, a scris arbitrul in raportul de meci. ... Descrierea lui, care vorbeste despre mai multe obiecte, difera putin de cea a lui Magnini :
Farcas) Un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, de aceea el s-a gandit sa faca publice anumite intamplari care au avut loc acum mai bine de 40 de ani atunci cand el era inca pilot.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Stefan Marian Popescu Bejat, prefectul judetului Gorj, are de ieri o masina noua de serviciu. De acum incolo, Bejat va merge in teren cu un un VW Touareg, a carui valoare se ridica la cateva zeci de mii de euro.
Pentru ca nu putem sta indiferenti daca ei vor sa comaseze alegerile fara nici un fel de motivatie - si a spus-o Traian Basescu azi ca n-au niciun fel de motivatie si n-au argumentatie - si nu putem sa stam indiferenti daca se adopta votul prin corespondenta.
Opozitia si puterea sa inceteze sa ma mai numere la Senat Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.
Sperand ca macar in noaptea de trecere in noul an vor avea mai mult noroc, sute de craioveni s-au inghesuit sa joace cel putin un bilet la Loteria Romana, in aceasta saptamana.
Intrarea in vigoare a noii versiuni a Codului Fiscal, care reglementeaza introducerea taxei de prima inmatriculare le pune in incurcatura si pe autoritati, nu doar pe proprietarii autovehiculelor.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Una dintre tehnologiile de baza ale Internetului, fara de care acesta nu ar exista, este IP-ul. Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre.
Cat de sigura este parola dvs.? Primul pas pentru a va proteja confidentialitatea online este sa va creati o parola sigura - adica una pe care un program de computer sau o persoana perseverenta sa nu o poata ghici cu usurinta dupa un scurt timp.
Doar cateva zile ne despart de cea mai frumoasa perioada a anului cu familia, sarbatoarea Craciunului. ... Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
A murit clovnul Siminica, cel mai iubit artist de circ din tara Clovnul Siminica, cel mai iubit artist de circ din Romania, a murit la varsta de 81 de ani.
La scurt timp dupa producerea tragediei din clubul Colectiv, foarte multa lume a facut o legatura intre incendiu si numele celei mai promovate piese de pe noul album Goodbye to Gravity, ''The Day We Die'' (Ziua in care vom muri).
Evenimente pentru copii, organizate in week-end, in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, organizeaza sambata, 15 aprilie 2017, pentru copiii din Capitala, evenimentul JOCUL IEPURASULUI DE PASTE.
Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Adrian Nastase este reprezentantul de marca al celei de-a doua generatii de lideri politici formati in FSN/FDSN/PDSR/PSD, dar si al generatiei celor care au fost groparii ideii de social-democratie, de Stanga romaneasca.
Se implinesc 17 ani de cand ati iesit pe strazi fluturand tricolorul decupat, racnind: ... Au trecut 17 ani de cand vi s-au desfiintat ratiile de zahar, ulei si margarina. De cand nu mai adunati cota de 20 de litri pe luna ca sa plecati in concediu la mare.
google-analytics.com