Cautare

1583 de rezultate pentru "numere abonati telefon" (4.94 secunde)
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Autoturismul de teren a fost trimis de Guvernul Romaniei si are inca numere provizorii. Potrivit lui Bejat, masina va avea numere MAI, ca toate celelate autovehicule ale Institutiei Prefectului din Romania.
Dar noi vrem sa se numere votul pe care-l exercita ei, nu ei sa trimita ceva si sa se numere altceva de catre Baconschi", a conchis Liviu Dragnea.
Opozitia si puterea sa inceteze sa ma mai numere la Senat Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.
Precizam ca reportul actual la categoria I ajunge la aproximativ doua milioane de euro, iar pentru a castiga este nevoie ca toate cele sase numere extrase sa fie prezente pe un bilet. ... "De obicei jucatorii aleg numere care reprezinta zile de nastere sau diverse aniversari.
"Nu putem sa le interzicem proprietarilor sa foloseasca bunul, drept pentru care si motociclistii vor primi numere de inmatriculare provizorii, pana cand va fi reglementata si aceasta situatie incerta", a mai aratat cms.
Patronii firmelor aradene mai spun ca au primit tot mai multe solicitari pentru nuntile-spectacol, care presupun numere de striptease dupa miezul noptii sau organizarea unor mini-show-uri in cadrul petrecerii, incepand de la numere de acrobatie, dansuri sportive si dansuri populare.
Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre. ... Din pacate fiecare grup accepta doar numere de la 1 la 255, iar cateva sunt rezervate pentru retelele interne.
• Nu folositi caractere ordonate pe tastatura (asdf) sau numere in ordine (1234). • Nu folositi parole compuse doar din numere, din litere mici sau din litere mari.
Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu parintii Oanei si baietelul lor simpatic si pasionat de numere, Teddy.
Doi ani mai tirziu, pe cind avea doar 7 ani, isi va face debutul in arena intr-un spectacol in care executa atit numere de acrobatie, contorsionism si diverse giumbuslucuri.
oamenii nu reprezinta doar niste numere, toate vietile sunt la fel de importante, iar ziua in care oamenii vor inceta sa lupte pentru libertatea lor este ziua in care se pot considera morti. ... Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atat de vii!
Special pentru cei mici au fost pregatite jocuri cu tematica Sarbatorilor de Paste, ateliere de creatie, concursuri, muzica si numere de dans sportiv.
Dupa ce a dat semne de boala datorita "intinarii idealurilor socialiste" deplansa initial de domnul Iliescu si desavarsita apoi in anii capitalismului romanesc feroce si grobian dezvoltat sub guvernarea Vacaroiu, Stanga romaneasca a intrat in coma odata cu vestitul "sa-mi numere ouale", lansat cu aroganta de domnul Nastase de la inaltimea tribunei parlamentare, ca un fel de raspuns adresat societatii romanesti in numele vestitilor baroni PSD.
Tot 17 ani au trecut de cand ati aflat ca in tarile occidentale nu se circula, duminica, alternativ, o data masinile cu numere pare, o data cele cu numere impare, asa cum va explicau "ecologistii" din conducerea de Partid si de Stat.
Piscu Vechi, judetul Dolj, au oprit in trafic, in zona de competenta, un tanar in varsta de 17 ani, care conducea un autoturism Fiat Punto cu numere de inmatriculare romanesti provizorii expirate si fara a poseda permis de conducere.
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... "In iulie am primit un telefon si mi s-a spus: ... hai repede la telefon ". ... "mi-a zis cine i-a dat telefon sa ne facem mila de ea noaptea asta.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
google-analytics.com