Cautare

5519 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (3.40 secunde)
Numarul investitorilor pe piata de capital autohtona cu plasamente de peste 7.000 de euro a crescut cu 12% in 2007 fata de anul anterior, conform raportului anual al Fondului de Compensare a Investitorilor(FCI).
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii aprilie de 3,9 la suta, mai mica decat cea din luna martie cu 0,3 puncte procentuale si mai redusa cu 0,6 puncte procentuale fata de cea din luna similara a anului trecut, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Persoanele implicate în agricultura pot sa-si achizitioneze, pentru cinci zile, masini si utilaje la preturi speciale.Târgul Agrotex 2008, aflat la cea de-a XVII-a editie, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", prin firma sa specializata Expooltenia, se desfasoara, în perioada 10 - 14 mai, pe platforma hipermarketului PIC Craiova.
Executivul a emis, pe 16 iunie, o republicare a regulilor privind activitatile de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Indiferent ca e vorba de locuinte sau sedii de firme, constructiile iau amploare în judet.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
Numarul turistilor sositi in structurile de cazare a crescut in perioada ianuarie-iulie cu 3,1%, la aproximativ patru milioane de persoane, in timp ce innoptarile au scazut usor cu 0,1%, la 11,1 milioane, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
S-a dus vremea postului caldut de la stat. Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
Dintre cele peste 600.000 de societati inregistrate in Romania, doar 12.000 isi achita datoriile.
Numarul somerilor ar putea ajunge la 550. ... 000 persoane la sfarsitul anului 2009, dar nu va atinge nivelul estimat de FMI, care a prognozat pentru Romania un numar total al somerilor de aproape 800. ... "Estimarea privind un numar total al somerilor la sfarsitul anului 2008 de 800.
Trei sferturi dintre firmele active din Dolj sunt executate silit de Finante, care le-au blocat toate conturile din banci. Companiile sunt in imposibilitatea de a avea acces la sumele prezente si viitoare din conturi pana nu-si platesc darile catre stat.
De la o luna la alta, tot mai putini doljeni contracteaza credite ipotecare sau sunt dispusi sa gireze un imprumutat cu propria locuinta. Numarul ipotecilor in primele trei luni ale lui 2009 a inregistrat cea mai mica valoare din 2006 si pana in prezent.
Numai in luna martie s-au inregistrat 1.800 de dosare de intrare in insolventa. Domeniile de activitate cele mai afectate sunt comertul, constructiile si productia industriala.
Dupa ce multe luni piata imobiliara din Craiova a fost inghetata, aceasta da semne de revenire. Chiar daca numarul tranzactiilor nu a crescut, tot mai multi craioveni se intereseaza de locuintele disponibile si de preturile practicate.
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
google-analytics.com