Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (2.81 secunde)
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Panica e de inteles dar nu salveaza PDL (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Exista tentatia, o am si eu, de a lua in calcul votul politic. Atunci cand vorbim despre rezultatele exceptionale ale USL si dezastruoase ale PDL de la alegerile locale.
Curtea Constitutionala a luat la cunostinta faptul ca in Romania nu mai sunt 18 milioane de cetateni cu drept de vot. In decizia nr.682 din 27 iunie 2012, privind modificarea sistemului de alegere al senatorilor si deputatilor, CCR a luat in considerare acest aspect.
PATRU ARGUMENTE PENTRU VALIDAREA REFERENDUMULUI Dupa ce BEC a publicat rezultatele finale, exista cateva argumente pentru judecata pe care o va face incepand de astazi Curtea Constitutionala. ... Primul argument Se refera la incalcarea de catre PDL a Legii nr.
"Aproape 100.000 de locuri de munca pentru romani", pe care o puteti citi in continuare. Astazi vreau sa va aduc in atentie cateva date statistice care sustin activitatea guvernamentala si parlamentara din ultimul an de zile.
Sansele suspendarii sunt de 100% iar sansele demiterii sunt de 88%. Pentru ca Iohanis sa fie demis la un eventual referendum trebuie indeplinite concomitent 2 conditii:
Din ce in ce mai multi specialisti informaticieni romani revin in tara, dupa mai multi ani de activitate profesionala prestata pentru alte tari, ne informeaza fericiti reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), precizand ca cei mai multi dintre acestia isi deschid societati in domeniul IT.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
Strazile sunt foarte aglomerate in apropierea Sarbatorilor de iarna, masinile merg bara la bara, agitatia creste, romanii grabindu-se sa ajunga de la magazine acasa, la rude sau prieteni.
Numarul de utilizatori de Internet din Romania a crescut cu 52% in decembrie 2005 fata de perioada similara din 2004, traficul marcand si un nou record in ceea ce priveste vizitele facute pe siteurile autohtone de vizitatorii romani si de cei din strainatate.
Desi specialistii in domeniul financiar, alaturi de reprezentantii Bancii centrale si chiar de oficiali ai unor banci comerciale, ne sfatuiesc sa economisim mai mult in moneda nationala, potrivit unor statistici numarul conturilor bancare in valuta este in continua crestere, iar cel al conturilor in lei este in scadere.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a decis sa majoreze plafonul cifrei de afaceri pe care o companie trebuie sa o inregistreze pentru a fi inclusa in baza de date a Directiei Generale a Marilor Contribuabili, astfel incat numarul firmelor administrate de aceasta structura sa fie redus.
Masurile luate prin noul Cod Fiscal, prin care se mareste impozitul pe locuinta, vor reduce considerabil numarul proprietarilor sau ii vor saraci si mai mult. Analistii imobiliari sunt unanim de acord in a afirma ca nu oricine isi va mai permite sa fie proprietar din 2007.
Produsul Intern Brut aferent primului trimestru al acestui an a ajuns cu 6,9%, ajungand la peste 61 de miliarde RON, adica la aproape 17,5 miliarde de euro, spre deosebire de cel din 2005, cand ritmul de crestere a fost de 5,9%.
In ceea ce priveste numarul proiectelor SAPARD, judetul Gorj este primul pe regiunea Oltenia, iar valoarea totala a acestora este de peste zece milioane de euro.
Luni, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului Carta Alba a IMM din Romania, 2006 - editia a IV-a.
In numai doua saptamani de la demararea programului de innoire a parcului auto, opt producatori dintre cei 29 validati de Administratia Fondului pentru Mediu pentru a participa la Programul de stimulare a innoirii parcului national auto au epuizat locurile care le fusesera distribuite, ne-a comunicat Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.
Doljenii se imbolnavesc pe capete in perioada vacantei de vara. Potrivit datelor Casei de Asigurari de Sanatate Dolj, totalul zilelor de concediu medical acordate salariatilor este de 21.640 (59 de ani) doar in luna iunie.
Pentru ca romanii construiesc de zor, Produsul Intern Brut (PIB) a crescut in trimestrul al doilea cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
google-analytics.com