Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (3.04 secunde)
Chiar daca parcurgem o perioada in care suntem asigurati ca economia romaneasca se afla pe un trend ascendent, iar moneda nationala prinde putere, multe firme de pe piata romaneasca au inceput sa-si inchida portile. Acest lucru nu se intampla din cauza vacantei de vara, ci din cauza falimentelor.
Numarul de bovine, porcine, ovine si caprine sacrificate in luna iulie, precum si greutatea acestora au scazut, comparativ cu perioada similara a anului trecut, fiind inregistrate cresteri doar pentru segmentul pasarilor, potrivit Institutului National de Statisca (INS).Numarul total de bovine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au inregistrat o scadere cu 33,6% si, respectiv, cu 33%.
Numarul cererilor de rebransare la sistemul de termoficare inregistrate in perioada iunie - septembrie a fost dublu fata de numarul solicitarilor de blindare a caloriferelor.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008. De fapt, numarul cel mai mare de entitati economice nou-infiintate sunt Persoane Fizice Autorizate.
Concedierile au venit cu precadere in firmele cu peste 50 de angajati si ca solutii de criza. Firmele mai mici au ales stoparea investitiilor pentru a se mentine pe linia de plutire.
Romania poate emite anul acesta 8.000 de autorizatii de munca strainilor care doresc sa desfasoare activitati lucrative. In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova. In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant.
Numarul mediu de salariati din industrie va continua trendul descendent in trimestrul trei si se va reduce cu 2,4% fata de intervalul aprilie-iunie, astfel ca dupa primele noua luni vor lucra in acest sector cu 11,6% mai putini angajati, raportat la perioada similara din 2008, reiese din datele Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Institutul National de Statistica (INS) a comunicat astazi ca cifra de afaceri in comertul cu amanuntul (fara auto) a crescut in iunie atat fata de luna anterioara cat si fata de aceeasi luna a anului trecut.
Pentru tarile cuprinse in studiul Paying Taxes, atat din anul 2006, cat si din 2011, costul impozitelor a scazut in medie cu 5%, timpul necesar respectarii obligatiilor fiscale cu o saptamana si numarul platilor cu aproape patru.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
Baiatul cu pantofii rupti de la FMI, care vine sa ne dea lectii despre cum trebuie sa ne gestionam economia, a evitat sa ne vorbeasca despre adevaratele probleme cu care ne vom confrunta in acest an.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica, intitulata "Trebuie sa sustinem revigorarea mediului de afaceri!", pe care o puteti citi in continuare.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC: ... Pe termen lung, insa, toata lumea are de pierdut.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani.
Exercitii de tonifiere efectuate in aer liber Desi multi dintre noi pot fi sceptici in ceea ce priveste eficienta exercitiilor fizice efectuate in aer liber, fiind lipsiti de toate acele echipamente dintr-o sala de gimnastica, specialistii in fitness, impreuna cu medicii sustin ca aceasta este poate una dintre cele mai sanatoase metode de tonifiere a musculaturii si asta in timp ce organismul si creierul dumneavoastra primesc plusul de oxigen atat de important pentru functionarea acestora la parametrii normali.
Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18.313.698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18.321.512 cetateni romani.
google-analytics.com