Cautare

5519 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (5.16 secunde)
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Motiunea de cenzura initiata de PNL si UDMR a intrunit doar 112 voturi "pentru", 137 "impotriva", doua voturi fiind anulate, in conditiile in care, pentru a fi adoptata, ar fi fost necesare 236 de voturi.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. Peste o luna, pensionarea inainte de varsta legala va aduce penalizari mari, de pana la 30% din valoarea indemnizatiei acordate la limita de varsta.
In replica, o parte dintre taximetristi sustin ca masura este discriminatorie, in timp ce specialistii cer chiar micsorarea numarului de locuri.
Romanii se imprumuta destul de putin la bancile comerciale, in comparatie cu ceilalti cetateni europeni.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova spun ca, desi numarul creditelor flexibile este în continua crestere, acest lucru va influenta numarul tranzactiilor si nu preturile imobilelor.În ultima luna, tot mai multe banci au primit acordul Bancii Nationale a României (BNR) pentru normele proprii de creditare.
Rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, in functie de numarul de cartele SIM valabile, a ajuns la 123% la jumatatea anului 2008, iar din totalul celor 26,5 milioane de SIM-uri, 17,9 milioane erau cartele preplatite valabile, din care peste 75% sunt efectiv utilizate.
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. Astazi, 8 octombrie, se deschide a doua editie din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, la World Trade Center.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Unique Visitor = persoana (individ) care a vizitat un site Web (sau retea) cel putin o data intr-o perioada determinata de timp, de obicei intr-o perioada de 30 de zile calendaristice.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Noi replici se intrevad la orizont pentru proxima sedinta in plen a Consiliului Judetului.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
google-analytics.com