Cautare

60 de rezultate pentru "numaru de tflefon ro telecom" (2.55 secunde)
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
zf.ro informeaza:
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. Potrivit comunicatului dat publicitatii de firma americana, tranzactia va fi incheiata in ultimul trimestru al acestui an. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Dupa aceasta deviza par sa actioneze societatile comerciale care participa la licitatiile organizate de catre institutiile constantene.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... nivelul de continuitate şi stabilitate mediu al serviciilor de telecomunicaţii furnizate clienţilor săi a fost în primul semestru al anului curent de 99,91%.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Cluj Napoca RO EU - Dosarele KIX Reteta pentru un bestseller nu cititi , ca ie porno rau de tot. ... Reteta pentru un bestseller (amuzament aproape literar, fara pretentii,de fapt nu este un eseu,este un deseu) 1.
se va da startul licitatiei pentru montarea a doua semafoare pietonale, unul la intersectia strazilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Batran, iar cel de-al doilea la intersectia dintre Poporului cu Mircea.
Licitatia pentru intretinerea si repararea calculatoarelor la Compania Nationala a Huilei a fost contestata de doua dintre firmele participante.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Valoarea tranzactiilor efectuate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost cu 13 milioane de lei mai mare decat cea inregistrata in sedinta de joi, totalizand 62,1 milioane de lei. Pretul titlurilor a inregistrat scaderi semnificative, in special in cazul Societatilor de Investitii Financiare (SIF).
Veniturile Postei pentru perioada septembrie-decembrie vor scadea cu aproximativ 15 milioane de euro, ca urmare a reducerii de la 1,3% la 0,7% a comisionului pentru distribuirea pensiilor, a declarat directorul general al companiei, Dan Mihai Toader.
Bunuri scoase la licitatie sau disponibilitati din conturile bancare puse sub propire sunt cateva dintre masurile luate de finantistii galateni impotriva firmelor care au acumulat datorii la bugetul statului.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
ACTA ii tranforma pe furnizorii de internet in Politie online Mediafx informeaza:
google-analytics.com