Cautare

60 de rezultate pentru "numaru de tflefon ro telecom" (2.95 secunde)
Samsung Electronics Co., cea mai mare companie din Coreea de Sud, s-a alaturat Microsoft pentru a lansa in Asia si Europa primul telefon mobil care foloseste tehnologia wireless HSDPA. ... Anuntul a fost facut la Hong Kong, in cadrul ITU Telecom World 2006, o conventie importanta pentru industria de telecomunicatii.
Operatorii de telefonie mobila GSM si 3G nu vor putea licita pentru acordarea licentei nationale de utilizare a frecventelor 410-415 MHz si 420-425 MHz, care permite furnizarea de comunicatii mobile în banda larga, se arata într-un comunicat al ANRCTI.Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei a publicat, spre consultare publica, proiectul de decizie privind procedura de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio pentru furnizarea de retele si servicii de comunicatii electronice mobile în benzile de frecvente 410-415 / 420-425 MHz.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Businessmagazin.ro informeaza; ... Dintre romani insa, putini cumpara deocamdata de pe internet si chiar mai putini au incredere in magazinele din strainatate. Doar 4% dintre locuitorii din Romania au cumparat anul trecut produse si servicii de pe internet.
Comisia Europeana a trimis solicitari de informatii catre 20 de state membre ale UE, inclusiv Romania, care nu au notificat inca masurile adoptate pentru implementarea in intregime, prin legi nationale, a noilor norme din domeniul telecomunicatiilor.
Este peste Motorola Xoom si peste iPad Televoice, compania lui Liviu Nistoran, a lansat tableta Evolio Neura care costa intre 1.500 si 1.900 lei si se doreste a fi un concurent serios pentru iPad si lider de vanzari in segmentul tabletelor cu Android la noi.
Google va lansa in Europa un serviciu TV de continut online pe televizor (Autor:
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Parlamentor.ro informeaza:
In preambulul unei conferinte despre hacking gazduita de Berlin, o firma germana de cercetare a monopolizat atentia mondiala prin cateva declaratii menite sa puna pe jar intreaga industrie a telefoniei mobile.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe. ... uitati ce pierdeti daca ramaneti fara posturile Discovery, scrie Pagina de Media.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
stirileprotv.ro: ... Masura se va aplica de anul viitor in toate tarile UE Uniunea Europeana se pregateste sa desfiinteze tarifele mari din roaming.
techcafe.ro informeaza: Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. ... Gsp.ro sustine ca abonatii Telekom ar urma sa fie impartiti intre RCS-RDS DIGI si Orange, scrie gsp.ro.
Publicitatea la medicamente sustine automedicatia Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a luat act cu interes de initiativa parlamentara privind legea pentru modificarea art.
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
google-analytics.com