Cautare

4971 de rezultate pentru "numar telefon plesu cristina" (3.80 secunde)
Marga, atac la Plesu: frustrat in fata istoriei, ochiul vigilent al Curtii Directorul Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, raspunde atacurilor lansate de Andrei Plesu intr-un material publicat in revista Dilema Veche.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Are Plesu cojones?" Acum cateva zile, Andrei Plesu a acordat un interviu alora de la Madam Blogary, in care i-o trage fin Supremului Sef, desi este si el, Plesu, cu curul in doua luntrii.
Plesu ii mai trage una lui Basescu Eseistul Andrei Plesu ii raspunde printr-o parabola presedintelui Traian Basescu, cel care amenintase ca va face dezvaluiri despre perioada in care primul i-a fost consilier. Plesu sustine ca Traian Basescu nu ar fi nici matur, nici abil, nici destept.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare.
Printre colaboratorii din primul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Printre colaboratorii dinprimul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Senatorul PSD Ioan Talpes (foto) i-a trimis marti o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii cere sa-l puna la punct pe consilierul prezidential pe politica externa, Andrei Plesu, si chiar sa scape de el.
Fostul consilier prezidential Andrei Plesu a fost numit, prin decizie a premierului Calin Popescu-Tariceanu, in functia de membru in Consiliul de Conducere al Institutului Cultural Roman, condus de Horia Roman Patapievici. ... Plesu si Patapievici au fost colegi la CNSAS, unde au facut front comun impotriva conducerii acestei institutii.
Curtea de Apel Bucuresti, a decis, printr-o hotarare irevocabila, ca Daniela Buruiana trebuie sa plateasca daune de cate 30.000 de lei catre Mircea Dinescu, Horia Roman Patapievici si Andrei Plesu, pentru afirmatiile privind colaborarea acestora cu serviciile secrete straine.
Plesu e Plesu pentru ca a picat la actorie Florin Zamfirescu si-a amintit de episodul admiterii la Teatru si de faptul ca Andrei Plesu a sustinut examenul odata cu el. Daca Plesu intra la actorie, era un actor necunoscut la Petrosani.
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
Dupa ce a obtinut in 2003, de la Primaria Navodari, o concesiune pe 49 de ani, Tiberiu Plesu (foto), fostul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), a decis sa devina si proprietar pe terenul in suprafata de 13.
Andrei Plesu despre Traian Basescu: Chestia cu regele mi-a pus capac Andrei Plesu explica, intr-un editorial publicat in Dilema Veche, de ce l-a sustinut pe Traian Basescu.
Potrivit lui Tiberiu Plesu, inspectorul sef adjunct din cadrul Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta, ITM efectueaza lunar in jur de 350 de controale, valoarea amenzilor aplicate intr-o luna cumuland un total de peste 200.000 lei.
Cristina Topescu: ... Cristina mi-a spus ca nu e bine ca sunt numai materiale pozitive. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu: Sa stiti ca si tatal meu s-a suparat ca-mi spuneati Cristina Topaiescu. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu catre Gainusa:
Cristina Topescu a fost gasita moarta pe 12 ianuarie si va fi incinerata miercuri, iar medicii legisti au concluzionat ca ar fi decedat cu putin timp inainte de Revelion. ... Cristina Èšopescu va fi incinerata miercuri.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. ... Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii.
google-analytics.com