Cautare

8489 de rezultate pentru "numar de telefon constanta" (7.51 secunde)
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
google-analytics.com