Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (3.34 secunde)
•PSD+ACD = 65% •Transpus in numar de mandate care ar reveni coalitiei: ... Asa cum se poate observa, chiar intr-un scenariu foarte optimist, PSD va avea pierderi dramatice intr-un scenariu paritar cu PNL, un numar considerabil din actualii sai parlamentari (43) riscand sa nu mai fie alesi.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri.
O pondere mai mare la efectivul de bovine o are o societate din Segarcea care are un numar estimativ de 200 de capete, in scadere fata de anul trecut.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Primaria Galati a transmis un avertisment catre un numar de 105 asociatii de locatari din municipiu, instiintindu-le asupra faptului ca pina la sfirsitul lunii viitoare trebuie sa depuna la sediul institutiei documentatia necesara pentru infiintarea asociatiilor de proprietari si sa inainteze dosarele respective la Judecatorie in scopul obtinerii personalitatii juridice.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat marti ca, desi in scrisoarea de intentie cu FMI nu este specificata dimensiunea reducerilor de personal, angajamentul de scadere a cheltuielilor salariale cu 0,6% din PIB va prespune un numar mare de personal disponibilizat.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: ... Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama:
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: ... Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward. ... Noul numar al revistei este in perfecta armonie cu sezonul actual.
Click aici, dobitocilor, Nu va vede nimeni, nu va asculta nimeni, Sariti fara parasuta in marele gol Umpleti-l cu voi insiva, cu clickul vostru Derizoriul are nevoie de utilizatori fara numar Retelele de socializare sunt pline de autisti ca voi Bagati-le miliarde in buzunare industriasilor dotcom.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, ca Romania poate primi un numar destul de mare de posibili refugiati din Ucraina. Intrebat ce numar de refugiati ar putea primi Romania, el a raspuns: "Un numar destul de mare".
In sectoarele Municipiului Bucuresti in care nici una dintre parti nu detine functia de primar, partea care are cel mai mare numar de consilieri va avea prima optiune pentru functia de viceprimar de sector; ... Fiecare partid isi va desemna un numar egal de candidati la nivel national.
Aghiotantul nu a mai putut insa sa reactioneze, fiind el insusi arestat de un grup de doi tineri militanti comunisti, care se gaseau in numar mare in parcul din jurul Palatului.
Record de personal in 1992 Combinatul siderurgic a avut cel mai mare numar de salariati in anul 1992, cind pe statele de plata erau nu mai putin de 42.700 de oaneni, numarul acestora ajungind la 33.000 in 1997.
Coalitia PNL-PD-PUR obtinea astfel majoritatea, cu un numar de 19 mandate de consilieri, lasind PSD-ul fara putere. ... Numarul consilierilor PNL crestea, astfel, de la 7 la 9, devenind al doilea partid ca numar de mandate din Consiliu, dupa PSD care ramasese intre timp cu 13 consilieri.
google-analytics.com