Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (3.03 secunde)
El a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, evidenta sectiilor de votare din Sectorul 6, unde, potrivit afirmatiilor sale, din 228 de sectii un numar de 147, adica 64%, au ca presedinti persoane care lucreaza in servicii subordonate direct sau indirect Primariei.
Numar mare de voturi anulate Social-democratii galateni au obtinut cel mai mare numar de mandate in viitorul consiliu local, dupa ce au primit 26,2% dintre cele 91.094 de voturi valabil exprimate.
Numar imens de voturi anulate in orasul nostru atat la alegerile pentru functia de primar, cat si la cele pentru Consiliul Local. ... "Este un numar foarte mare de voturi anulate.
De asemenea, la Baraganu a iesit invingator la numar de voturi Constantin Bentea (PSD), cu 623 voturi, la Albesti candidatul PDL Gheorghe Moldovan, cu 1.190 voturi - in vreme ce fostul primar, Marian Gascan (PSD) a obtinut doar 849 de voturi -, la Harsova, Tudor Nadrag (PDL), cu 3.177 voturi, in defavoarea contra-candidatului sau de la PSD, Ionel Gae, care a primit 1.186 de voturi, iar la Tuzla, Constantin Micu (PSD), care a obtinut 1.667 voturi, in vreme ce candidatul PNL, Marin Saracila a numarat 1.605 voturi.
Al doilea grup de consilieri locali, ca numar, este cel al PD-L, din care fac parte Cosmin Paun si Dobrea Victor (aflati la al doilea mandat), Petre Alexe, Ion Dumitru, Olaru Constantin, Radu Gheorghe si Trif Nicolae Viorel.
Al doilea grup de consilieri locali, ca numar, este cel al PD-L, din care fac parte Cosmin Paun si Dobrea Victor (aflati la al doilea mandat), Petre Alexe, Ion Dumitru, Olaru Constantin, Radu Gheorghe si Trif Nicolae Viorel.
Participantii, 337 la numar, au afisat pancarte pe care era scris "Noi suntem partidul", "Nu suntem tradatori", "Nu ne este frica", "NU excluderilor abuzive" si "Nu vrem functii, vrem respectarea statutului".
Datele prezentate de seful Guvernului releva ca ploile torentiale au afectat 5.859 de locuinte, dintre care 1.545 trebuie reconstruite iar celelalte reparate si consolidate, un numar de 71 scoli si 8 biserici, precum si peste 1.200 kilometri de drumuri nationale, judetene si comunale.
"In momentul in care un numar urias de pensionari au pensii care sunt sub trei milioane de lei vechi pe luna, in care un numar foarte mare de pensionari din agricultura au pensii in jurul a 100 de lei, credem ca a pune in discutie necesitatea dublarii pensiei pentru agricultori arata ca, cel putin unii, nu au mers sa vada cum arata Romania reala.
La prezentarea activitatii institutiei, Muraru a spus ca, in anul 2007, s-a incheiat procesul de infiintare a unui numar de 14 birouri teritoriale prevazute de lege, au fost acordate peste 15.000 de audiente si au fost inregistrate aproape 6.000 de petitii, Avocatul Poporului efectuand 18 anchete.
La capitolul profesiilor celor care ne cer votul pentru 30 noiembrie, de departe cei mai numerosi sunt inginerii, fie ca sunt simpli ingineri, ingineri navalisti, ingineri agronomi, ingineri automatica, acestia sunt in numar de 40 pe listele pentru Senat sau Camera Deputatilor, reprezentand aproximativ jumatate din numarul celor care se bazeaza pe votul nostru la finalul lunii noiembrie.
"Tinem sa aratam ca, potrivit datelor statistice de la ultimul recensamant, in Oradea exista un numar 122.049 de crestini ortodocsi, ceea ce inseamna ca, procentual, populatia ortodoxa este de aproximativ 60%.
Reprezentantii organizatiei - finantate din banii lor personali, dupa cum au aratat in conferinta de marti - au prezentat si sigla ONG-ului, un animal cu girofar pe cap, purtand la gat o cravata tricolora si in maini o geanta de functionar si un telefon mobil, care avea pe burta un numar de inmatriculare pe care era scris GU - 01- VON.
Datoritã acestor condiþii, este posibil ca un candidat care a obþinut cel mai mare numãr de voturi intr-un colegiu sã piardã postul de parlamentar in favoarea celui de pe locul 2 sau chiar 3.
Reprezentantii PSD au sustinut ca functia de vicepremier trebuie sa fie "o contrapondere" a postului de premier, detinut de PD-L, astfel ca cele doua formatiuni sa aiba un numar egal de portofolii in Guvern, dupa impartirea paritara a ministerelor.
Am dorit ca si la Dolj, dar si la Olt, sa existe o reprezentare corecta in functie de rezultatele electorale si de ponderea in partid a acestei regiuni si vor exista un numar important de functii ocupate de colegi si colege", a afirmat Geoana.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, a declarat, ulterior, ca presedintele Traian Basescu nu a participat la ceremonia de instalare a noului ministru de Interne, Liviu Dragnea, considerand "nepotrivita" invitarea unui numar atat de mare de politicieni.
Vom avea un numar de mandate superior celorlalte partide, dar lucrul cel mai important este ca principalii nostrii competitori, PDL, au scazut sub pragul psihologic de 30 de procente.
Avem un Guvern in timpul caruia sunt disponibilizati intr-un numar din ce in ce mai mare simpli cetateni, dar este angajata intr-un numar din ce in ce mai mare clientela politica.
, printr-un numar de 332 controale. ... In urma actiunilor efectuate au fost aplicate un numar de 21 sanctiuni pentru lipsa inregistrare sanitara veterinara pentru mijlocul de transport, manipulare necorespunzatoare produse alimentare, comercializarea produselor alimentare in spatii necorespunzatoare, intretinerea necorespunzatoare a spatiilor de productie, etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare etc.
google-analytics.com