Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (2.74 secunde)
-Localizarea prin triangulatie GSM, care este posibila si in cazul telefoanelor obisnuite, sau al celor tip smartphone, cu aplicatia GPS inchisa, nu este la fel de precisa. ... -Costurile operatorilor de telefonie sunt nesemnificative:
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. Din noua functie acesta va coordona activitatile de relatii institutionale, relatii cu presa, publicitate, evenimente, PR, comunicare interna si CSR.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. Investigatia a fost lansata de catre Consiliul Concurentei la sesizarea unui operator de telefonie fixa.
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice.
Temperarea dinamicii preturilor administrate (energie, medicamente, telefonie fixa) si a preturilor alimentare volatile in primele luni ale anului 2006 a contribuit la o scadere temporara peste asteptari a inflatiei, rata anuala coborand la nivelul de 6,92% la sfarsitul lunii aprilie fata de 8,6% in decembrie 2005.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Banca Comerciala Romana ofera populatiei si agentilor economici posibilitatea de a economisi avantajos, atat in lei, cat si in valuta, lansand in premiera in Romania dobanda fixa pe o perioada de 24 de luni.
Rezultate asemanatoare au reiesit si din calculele companiei Domenia Credit, potrivit carora peste 90% din tranzactiile imobiliare de pe piata romaneasca se fac cu banii jos.
Depozitele bancare cu rata fixa sunt din ce in ce mai frecvente in oferta bancilor. ... Pana acum, bancile din Romania care au lansat depozite cu dobanda fixa ofereau aceasta facilitate doar pentru depozitele atrase pe termen redus, de cel mult un an.
La randul lor, dobanzile anuale efective (DAE) oferite de creditele in euro sunt mai mici decat DAE pentru creditele ipotecare in lei, chiar si cu 2,6 puncte procentuale.
Desi bancile si-au marit semnificativ portofoliul de credite in domeniu, conditiile de creditare sunt inca greu de indeplinit si nu se adreseaza persoanelor cu venituri mici sau medii. Unul dintre cele mai cautate credite pe domeniul imobiliar este creditul cu dobanda fixa.
Frontul comun facut de reprezentantii celor patru sindicate in lupta cu conducerea Combinatului pentru cresterea salariilor siderurgistilor este pe cale de a se destrama.
Diferenta este data de dobanda, care la Banca Romaneasca este fixa pentru primele 6 luni, astfel incat suma totala rambursata dupa trei ani de creditare va fi de 5.472 de franci elvetieni, adica de 12.038 de lei.
Se scad cheltuielile cu traiul zilnic pe fiecare membru de familie.
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
Romanii se intristeaza, din cauza ca le vor creste ratele lunare, in special daca au credite cu dobanda variabila in moneda europeana. Persoanele care au credite in euro, cu dobanda variabila, in special la trei luni, se pot astepta la o crestere a ratelor bancare.
In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr. ... a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani.
Cifra destinului 1 Cei mai potriviti parteneri pentru tine sunt cei cu cifra destinului 3 sau 5. ... O alta relatie posibila este cu numarul 6. De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului.
google-analytics.com