Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (4.11 secunde)
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
costul mainii de lucru, cel al electricitatii, al produselor petroliere, al apei, al chiriilor, precum si cel al convorbirilor de telefonie fixa. ... In privinta convorbirilor de telefonie fixa, studiul remarca faptul ca pretul acestora este mai scazut pe pietele caracterizate de o concurenta puternica.
Cum caracterizeaza Mircea Geoana relatiile cu actuala conducere a PSD: "Nici foarte stranse, nici incordate" Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, ca relatiile sale cu actuala conducere a PSD sunt "neutre, nici relatii foarte stranse, nici relatii incordate".
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi. Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Este vorba despre un credit destinat achizitiei unei locuinte si nu numai, avand o dobanda fixa de 6% pe an.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Mentinerea superioritatii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice in domeniul securitatii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legaturi intre cercetarea stiintifica si implementarea tehnologica militara a acesteia.In 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al carui nume va fi asociat cu inteligenta artificiala, gaseste solutia de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central:
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca. Astfel, competitia pe piata de telefonie mobila din Romania va fi mai stransa si, implicit, va creste calitatea serviciilor oferite consumatorilor.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, a solicitat un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.
Operatorii de telefonie au obligatia, incepand de azi, 14 mai, sa informeze mai bine clientii cu privire la serviciile oferite si la tarifele practicate, pentru ca acestia sa poata lua o decizie corecta.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
google-analytics.com