Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (2.98 secunde)
Mai mult, cei care vor apela la serviciile altei companii de telefonie mobila isi vor putea pastra si numarul initial de telefon, schimbarea acestuia nefiind obligatorie.
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
In urma unei investitii de peste 2 milioane de euro, operatorul de telefonie mobila Cosmote a finalizat relocarea si extinderea activitatilor principale de relatii cu clientii intr-o cladire amplasata in Iride Business Park, se precizeaza intr-un comunicat de presa.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Operatorul de telefonie RCS&RDS va fi obligat sa ofere servicii de interconectare cu reteaua sa publica de telefonie fixa, in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor, la tarife de maximum 1,15 eurocenti pe minut, potrivit unei decizii a autoritatii de reglementare in domeniu.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
google-analytics.com