Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (4.75 secunde)
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Un contract cu o banca ar trebui sa fie avantajos pentru ambele parti.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Reprezentantii companiilor de telefonie mobila sustin ca fraudele de tip phishing sunt cel mai des intalnite, cei care le comit prezentandu-se drept reprezentanti ai furnizorilor. Acestia solicita informatii cu caracter confidential, reincarcari de conturi PrePay sau transfer de bani.
Licitatia pentru acordarea ultimelor doua licentte 3G disponibile pentru Romania s-ar putea solda cu o surpriza: intrarea unor noi operatori pe piata de telefonie mobila. ... Licitatia pentru acordarea celor doua licente de telefonie de generatia a treia va fi organizata in scurt timp, anunta site-ul www.bloombiz.ro.
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. ... Pentru a-i atrage pe clienti, dar si pentru a rezista pe piata, companiile de telefonie fixa au venit cu o serie de pachete de servicii, evident, la pret redus.
Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro). ... Unii clienti bancari care contractasera in trecut credite s-au trezit ca au de plata rate mai mici decat de obicei.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
“Dintre furnizorii activi de servicii, avem 61 pentru telefonie fixa, 4 pentru telefonie mobila si 515 pentru Internet“, a declarat ieri presedintele ANRC, Dan Cristian Georgescu, cu prilejul Zilei Comunicatiilor.
Compania de comunicatii RCS-RDS a actionat in instanta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii din cauza unei decizii a acestei Autoritati cu privire la diferendul existent intre cunoscuta firma furnizoare de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa si o societate constanteana din acelasi domeniu de activitate.
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila. ... Aceasta din urma va veni si ea cu o oferta in domeniul convergentei mobil-fix.
Raportul mai arata ca in Romania aproximativ 6 gospodarii din 10 au instalata (cel putin) o linie telefonica fixa in timp ce in 82% din gospodarii se folosesc servicii de telefonie mobila.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila:
Pretul apartamentelor creste de la an la an, iar ritmul nu este deloc acelasi cu cel al majorarii veniturilor.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei.
De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici. ... La astfel de imprumuturi se adauga si riscul valutar, astfel ca rata poate urca daca se depreciaza leul in raport cu euro, dolarul sau francul elvetian.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Nokia si Motorola, doi din cei mai mari producatori de telefonie mobila din lume, au declarat ca telefoanele care au explodat aveau baterii contrafacute, care nu prezentau o garantie "oficiala". ... - Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat.
google-analytics.com