Cautare

4490 de rezultate pentru "numar telefon romtelecom" (5.92 secunde)
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Reamintim ca ANRC a anuntat recent reducerea tarifelor de interconectare cu RomTelecom in doua etape, la 1 ianuarie 2006 si la 1 ianuarie 2007.
Cand cautam cate un circuit electronic in fiecare telefon de acasa? ... La acestia se adauga cei aproape patru milioane de abonati ai RomTelecom, fara a lua in calcul utilizatorii de servicii de telefonie fixa furnizate de operatorii CATV.
In prezent, abonatii furnizorilor alternativi pot fi apelati doar daca se formeaza numarul national de zece cifre, in timp ce in cazul unui apel local, abonatii RomTelecom sunt apelati in retea prin formarea numarului local de sase cifre in teritoriu, respectiv de 7 cifre in Bucuresti.
Termenul impus de Comisia Europeanava fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.La inceputul lunii iulie, companiile Romtelecom si HP Romania au fost selectate safurnizeze solutii de captare si localizare a apelurilor de urgentaefectuate de pe telefoane mobile la numarul 112, valoarea celor douacontracte urmand sase incadreze in limita a 11 milioane de lei.Legislatia UE in materie de telecomunicatii impune statelor membre sase asigure caserviciile de urgentasunt accesibile gratuit, formand numarul de urgentaunic european 112.Statele membre trebuie sagaranteze, de asemenea, disponibilitatea identificarii locatiei apelantului care foloseste un telefon fix sau mobil cand sunala numarul 112.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
"Nu oferim informatii-cheie la telefon.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati.
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca. ... Si mie, daca as fi fost in alta parte, mi s-ar fi dat telefon:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Si cum majoritatea anunturilor de angajare pun la dispozitia celor interesati un telefon la care pot stabili o întâlnire ulterioara, candidatii trebuie sa aiba în vedere anumite reguli.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Probabil ca snobismul politic al unora, statutul de pomanagii al altora si setea de parvenitism a altora i-au facut pe toti acestia sa creada ca daca n-ai vorbit la telefon cu Vantu nu existi, daca n-ai numarul lui de telefon in agenda trebuie sa te lasi de meserie, daca nu l-ai vizitat macar o data la una dintre "resedinte - Delta, Paris, Otopeni" faci umbra pamantului degeaba, iar daca nu te-ai adapat macar o data de la metafizica lui cosmogonica despre tara si omenire esti un biet analfabet.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
E90 poate fi considerat un adevarat notebook daca nu se i-au in vedere dimensiunile care se afla intre cele ale unui computer portabil de 10" si un telefon slim.
Samsung, cunoscuta pentru obsesia sa in ceea ce priveste grosimea telefoanelor mobile, a prezentat zilele acestea la 3GSM cel mai subtire telefon mobil din lume. ... U100 detroneaza de pe pozitia de cel mai subtire telefon din lume tot un model Samsung, X820 a carui grosime nu depaseste 6.9mm.
google-analytics.com