Cautare

4490 de rezultate pentru "numar telefon romtelecom" (3.62 secunde)
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... In cazul smartphone-ului este cel mai usor, daca cel care vrea sa te asculte iti instaleaza un program special pe telefon (sa-i zicem virus) fara stirea ta.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.
Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus. ... Cert este ca Google ar putea lansa pana la sfarsitul anului un telefon propriu.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... - ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... in aces caz localizarea se face prin medosa triangulatiei, prin calcularea distantgelor de la telefon la mai multe antene terestre, precizia fiind de circa 5 metri);
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS.
Exemple de companii care au implementat intranet Utilizare Numar de abonamente la internet in procente, raportat la populatie Potrivit unui comunicat de presa al fundatiei ECDL in 2008 aproximativ 83 % din populatia globala nu folosea Internetul.
Cam aceeasi situatie era seara trecuta si in "curtea" conservatoare, unde mai multi membri PC vorbeau neincetat la telefon si ii trimiteau pe reprezentanti sa asiste la desfasurarea procesului electoral. ... Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari.
În aceeasi zi, când s-a încercat folosirea codurilor de reîncarcare s-a constatat ca acestea fusesera deja utilizate, iar la BCR femeia a aflat ca totul nu este decât o înselatorie.Barbatul a indicat numarul de telefon de pe care a fost sunata sotia sa, însa ieri, când am încercat sa aflam cine ofera aceste „promotii“, am aflat ca acel numar este alocat, dar nefolosit.Atacuri de tip „phishing“ la clientii OrangeSituatia povestita de craiovean nu este singulara, în ultimul timp fiind înregistrate o multime de cazuri de fraudare a utilizatorilor de cartele reîncarcabile.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
i"In perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2005, la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati a fost inregistrat un numar de 29.266 contracte individuale de munca, incetind in aceeasi perioada un numar de 20.936 contracte individuale de muncai", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Potrivit aceleiasi surse, in anul 2005 un numar de 104.631 de familii au platit taxa de habitat in valoare totala de 60 miliarde de lei vechi, in timp ce un numar de 4.482 de familii au fost scutite de la achitarea acestei dari, cuantumul facilitatii fiind de 1,15 miliarde de lei vechi.
De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului. ... Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. ... Nevoia ta de haos si de imprevizibil este satisfacuta pe deplin de jucausul si indraznetul numar 5.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Pentru a nu fi pusi in situatia de a ramane fara iluminat public si telefoane am decis ca, o perioada de timp, sa nu mai achit salarii celor 52 de angajati din primarie, pentru ca cei de la Enel si Romtelecom nu ne inteleg situatie.
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
google-analytics.com