Cautare

4490 de rezultate pentru "numar telefon romtelecom" (3.06 secunde)
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Georgescu ne-a mai spus ca un avantaj pentru competitia pe piata romaneasca de telefonie mobila este faptul ca la noi lupta se da intre patru operatori, un numar mai mare decat in tari precum Belgia, Franta, Finlanda sau Ungaria.
Fuziunea a fost insotita de reducerea capitalului social al UPC Romania cu 1,934 milioane de lei, la 477,826 milioane de lei, ca urmare a anularii unui numar de 22.995 parti sociale pe care societatea le detine la CVR.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Algoritmul descris in lege se bazeaza pe metoda "D’Hondt", cea mai cunoscuta metoda de distribuire a mandatelor, elaborata de juristul si matematicianul belgian Victor D’Hondt in 1878 si utilizata inca din 1899, prin care sunt favorizate, la redistribuire, partidele care acumuleaza un numar mai mare de voturi.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... Aproape oricare telefon, destept sau nu, poate fi programat de la distanta (de operator sau chiar de rau-voitori) sa transmita continutul convorbirii pe un canal paralel.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor. ... - As putea trai fara telefon mobil.
google-analytics.com