Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (2.88 secunde)
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
zf.ro informeaza:
Mentinerea superioritatii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice in domeniul securitatii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legaturi intre cercetarea stiintifica si implementarea tehnologica militara a acesteia.In 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al carui nume va fi asociat cu inteligenta artificiala, gaseste solutia de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central:
Cu ochii pe eventualele fraude si pe prezenta la vot, reprezentantii galateni ai partidelor au facut socoteli peste socoteli, au incercat sa tina situatia sub control, trimitand oameni acolo unde ceva li se parea "tulbure" si asteptand, plini de emotie, rezultatele la inchiderea urnelor.
Nimeni nu va mai avea rabdare de la Rapid cum au avut cu Iosif. ... Vine un stadion nou, iar pe banca Rapidului vine cineva care nu are nici cea mai mica legatura cu Rapid.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
Cifra destinului 1 Cei mai potriviti parteneri pentru tine sunt cei cu cifra destinului 3 sau 5. ... O alta relatie posibila este cu numarul 6. De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Astfel, cu 1.386 de oferte si peste 86.000 de CV-uri depuse, acest domeniu ocupa detasat primul loc, potrivit cifrelor furnizate de compania Neogen, care detine 65% din piata de recrutare online. ... "Tot o traiectorie ascendenta a avut-o si domeniul comert, cu 367 de oferte", a adaugat Fusu.
Blue Air are acces la un numar mare de ghisee, deci la foarte multi posibili clienti, si nu plateste nimic catre CFR, pentru ca societatea de stat a luat decizia sa vanda bilete de avion din proprie initiativa.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Valoarea bruta pe actiune a acestora este de 600 de lei vechi, beneficiarii urmand sa suporte cheltuielile cu distribuirea.
Astfel, in cazul obtinerii unui credit, fie el din magazine sau printr-o institutie financiara nebancara, "solicitantul trebuie sa prezinte cel putin documentele care atesta capacitatea solicitantului si, dupa caz, a familiei acestuia de a dispune de venituri certe cu caracter de permanenta considerate eligibile potrivit reglementarilor interne ale imprumutatorului".
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
In alta ordine de idei, un raport al Bancii Nationale a Romaniei arata ca societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali au deschis, in prima jumatate a anului in curs la bancile comerciale 2005, 34.073.120 de conturi.
De asemenea, reprezentantii cablistilor din Romania au anuntat ca fac eforturi deosebite pentru a-si mentine numarul de clienti si pentru a nu creste tarifele abonamentelor la cablu TV.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
google-analytics.com