Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (3.00 secunde)
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica. ... masura opririi temporare a prestarii serviciilor la un numar de 130 agenti economici;
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Solista urma sa-si faca logodnicul tata, dar visurile lor s-au spulberat deodata cu moartea lor, intr-un accident tereibil de circulatie. ... Imaginile pe care le vad cu ea imi arata ca ea inca este.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Desi in ultimele saptamini dobinzile la creditele de consum in valuta acordate de o serie de banci ce opereaza in Romania au crescut cu cel mult un punct procentual, aceasta evolutie ar putea sa indice o miscare ce ar putea lua o amploare mult mai mare in urmatoarele luni.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. Potrivit specialistilor din domeniu, o data cu aderarea, sectorul hotelier va oferi surprize placute investitorilor, in special pe segmentul business.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. ... Magazinele au fost luate cu asalt de musteriii dornici sa evite potentiala aglomeratie din jurul datei de 24 decembrie.
De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli.
Una dintre marile probleme cu care se confrunta craiovenii cand ies la cumparaturi este primirea restului. De cele mai multe ori, achitarea cumparaturilor facute se rezuma, de fapt, la negocierea "tacita" intre vanzator si client cu privire la rotunjirea in plus sau in minus a sumei de plata.
Cu toate ca bancile nu incurajeaza intarzierile la plata ratelor, rau-platnicii nu trebuie sa intre in panica deoarece pot contracta credite. Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
În ultimii 18 ani însa, o data cu aparitia a zeci de banci si institutii financiare, ofertele existente în piata de profil s-au diversificat. O data cu diversificarea ofertei, au aparut si primele dileme legate de alegerea unui depozit bancar în defavoarea altuia.
În ultimii 18 ani însa, o data cu aparitia a zeci de banci si institutii financiare, ofertele existente în piata de profil s-au diversificat. O data cu diversificarea ofertei, au aparut si primele dileme legate de alegerea unui depozit bancar în defavoarea altuia.
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Din cand in cand, cate o campanie de PR a bancilor comerciale ne asigura ca institutiile de credit acorda o importanta deosebita clientilor si ca relatia de incredere cu acestia constituie cheia succesului business-ului lor.
Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
- 50% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 3 si 10 capete, dar nu mai mult de 2000 lei/cap; - 40% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 capete, dar nu mai mult de 1600 lei/cap;
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
It.bzi.ro: ... Acestia solicita informatii cu caracter confidential, reincarcari de conturi PrePay sau transfer de bani. ... Conform acestora, numarul plangerilor cu privire la fraude a scazut cu 70 la suta, in 2012, in reteauaCosmote, comparativ cu anul precedent.
google-analytics.com