Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (5.00 secunde)
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Numarul casei poate fi comparat cu un spirit - un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice. ... Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare. Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta.
gsp.ro: ... Nou-promovata spera sa profite de numeroasele absente cu care se confrunta echipa lui Nicolae Dica. ... Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Va asteptam si pe voi in sectiunea de CHAT cu pronosticurile si cu biletele voastre??? Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? ... [email protected] YouTube MCN - BrandTube - office@brandtube.ro #TelekomSport #AndreiDumitru #BogdanSocol #youtube #vlog
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. Dupa discutia cu Mirel Radoi, Razvan Burleanu si Mihai Stoichita s-au intalnit cu Gica Hagi si Razvan Lucescu, dar s-au lovit de refuzurile celor doi.
Mediesenii sunt pe locul 14, cu 13 puncte, dar e pe punctul de a se desfiinta din cauza lipsei banilor. ... Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu ca se lupta cu Dinamo.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? ... [email protected] YouTube MCN - BrandTube - office@brandtube.ro
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Aspectul lor futurist ne face sa gandim ca poate intr-o zi vom ajunge sa comunicam asemeni personajelor Jedi-ilor din Star Wars cu ajutorul unor holoproiectoare. ... Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin.
it.bzi.ro: Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
google-analytics.com