Cautare

18522 de rezultate pentru "numar telefon post politie loc pungesti jud vaslui" (6.34 secunde)
Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Intr-un clasament realizat de cotidianul gandul.info, ne aflam pe penultimul loc la nivel national.
Intr-un clasament realizat de cotidianul gandul.info, ne aflam pe penultimul loc la nivel national.
Cu doar cele 54 de joburi oferite, Galatiul ocupa penultimul loc in topul national al judetelor, fiind devansat doar de judetul Alba, unde exista disponibile doar 9 locuri de munca pentru someri, la polul opus fiind judete ca Dolj, unde sunt oferite 1.365 de locuri de munca, Tulcea, unde sunt disponibile 886 de joburi, Vaslui, unde sunt puse la bataie 266 de locuri de munca.
a fost chemat la Sectia 9 Politie - Bucuresti de catre agentul de politie G.C. ... La data de 07.12.2010, cei doi s-au deplasat in jud. Ilfov sub pretextul ca agentul de politie doreste sa ii vanda denuntatorului un teren.
La data de 26 septembrie 2010, ora 17.10, Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre un barbat de 21 de ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca, in jurul orei 12.00, in timp ce se afla pe str.
La data de 18 ianuarie 2011, ora 01.30, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul Ordine Publica l-au prins in flagrant pe S. CRISTIAN de 24 de ani din jud. Vaslui, cunoscut cu antecedente penale, care a sustras din curtea unui imobil din str.
In noaptea de 15/16 august 2010, in jurul orei 02.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 5 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 sa se deplaseze la sediul unei societati comerciale, intrucat persoane necunoscute ar fi patruns in incinta societatii si au sustras bunuri.
La data de 28 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie i-au depistat pe doi minori de 16, respectiv 17 ani, ambii din Bucuresti, care, in cursul noptii de 23/24.09.2010, impreuna cu I. Marin de 18 ani din Jud.
Asa cum a anuntat cotidianul "Replica” intr-un numar anterior, conducerea IPJ Constanta si-a propus sa demareze controale la nivelul anumitor unitati de politie din judet, controale care vizeaza activitatea sefilor acestora, respectiv "operarea” anumitor schimbari in cazul in care vor fi descoperite nereguli.
De post se pot targui: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
Cercetarile sunt continuate de Sectia 19 Politie cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... George de 52 de ani din jud.
La data de 5 februarie 2011, in jurul orei 16:10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 8 Politie au depistat-o pe S. ... Cercetarile sunt continuate de cadrele Sectiei 8 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cea in cauza in stare de libertate.
La data de 01 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigarii Criminale - Sectia 17 Politie, in colaborare cu lucratori din cadrul Sectiei 14 Politie, l-au depistat pe N. IULIAN de 18 ani din jud.
Lucrurile se complica la Vaslui, acolo unde cei 7 violatori stau ca pe ace, pentru ca se apropie termenul din 14 august, cand se vor afla din nou fata in fata cu victima lor. ... Avocata fetei a depus imediat plangere la politie.
La data de 7 februarie 2011, lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 15 Politie, i-au identificat si prins pe M.
Algoritmul descris in lege se bazeaza pe metoda "D’Hondt", cea mai cunoscuta metoda de distribuire a mandatelor, elaborata de juristul si matematicianul belgian Victor D’Hondt in 1878 si utilizata inca din 1899, prin care sunt favorizate, la redistribuire, partidele care acumuleaza un numar mai mare de voturi.
Incidentul dintre cei doi dovedeste ca atmosfera din sanul coalitiei guvernamentale nu e deloc roz, iar lupta politica pentru castigarea unui post atat de important precum cel de primar de comuna poate degenera in acte de violenta chiar intre aliati.
google-analytics.com