Cautare

18522 de rezultate pentru "numar telefon post politie loc pungesti jud vaslui" (3.98 secunde)
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Printre colaboratorii dinprimul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Mai multi politisti de la posturile de politie din Dolj si-au cumparat ori si-au adus de acasa calculatoare, faxuri si imprimante pentru a-si face munca mai usoara.Daca la nivelul IPJ Dolj si la cel al politiilor orasenesti si municipale, dotarea cu calculatoare este aproape realizata, nu acelasi lucru se poate spune si despre posturile de politie, unde mai multi oameni ai legii au pus mâna de la mâna si au cumparat computere.
baclavale, sarailii, placinte fel de fel, rahat, nugat si halvita, cafea la nisip, miere si dulceturi, kurtos kalacs, turta dulce si prajituri traditionale Demonstratiile de mestesuguri traditionale vor avea loc sambata, intre orele 18, 00 si 20, 00 in curea interioara astfel:
Nicolae de 28 de ani din jud. ... Constantin de 58 de ani din jud. ... Maria de 22 de ani din Bucuresti, ocupanta loc dreapta fata in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internata la spital - ranirea usoara a lui T. Marian de 24 de ani din jud.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
La data de 23 martie 2011, in jurul orei 19:31, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie, sa se deplaseze la un magazin situat intr-un complex comercial din sectorul 4, unde au depistat-o pe o minora de 15 ani din Bucuresti, care a sustras din magazin mai multe articole de imbracaminte, in valoare de 400 lei.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 11.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe bd.
Compania Rompetrol Downstream a deschis inca patru benzinarii proprii in Oradea (jud.Bihor), Timisoara, Bals (jud. ... Valcea (jud. Valcea), fiecare dintre acestea aducand un plus de 18 noi locuri de munca in plan local.
La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 8 Politie i-au prins in flagrant pe M.
La data de 16 mai 2011, in jurul orei 17.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat pe S. Fanel de 34 de ani din jud.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Am solicitat buletinele de presa zilnice ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, judet pe care il reprezint in fata dumneavoastra. ... Si in judetul Vaslui, ca in orice alt colt al tarii, se moare pe sosele si nu numai.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
google-analytics.com