Cautare

18518 de rezultate pentru "numar telefon post politie loc pungesti jud vaslui" (2.91 secunde)
Povestea a inceput pe data de 17 decembrie 1998, cind Brigada de Supraveghere si Control Vamal Iasi a sesizat organele de politie in privinta faptului ca Alcoolprod SA Galati, in perioada mai-iunie 1998, a efectuat 12 exporturi de alcool etilic dublu rafinat fara confirmarea vamii de frontiera ca fiind iesite din tara, existind suspiciunea ca produsul a fost valorificat pe piata interna, cu eludarea obligatiilor fiscale datorate bugetului fiscal (accize si TVA).
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el. ... Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str.
pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N.
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
- Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat. ... Un telefon Motorola Droid 2 a explodat la urechea unui american Un barbat din Texas sustine ca un telefon Motorola Droid 2 a explodat in timp ce vorbea la acesta.
Doar ca, la trei zile de la intoarcerea ei acasa, a primit un telefon in care ofiterul i-a spus ca el si sotia sa au fost amenintati cu represalii in cazul in care ceea ce s-a inregistrat pe banda ar deveni public.
Agresorii au fost prinsi de politie O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp. Initial fata s-a intalnit cu doi dintre acestia in Vaslui, iar baietii i-au promis ca o duc acasa intr-o localitate invecinata.
mariustuca.ro / Testul de sange care identifica femeile predispuse la depresie post-partum (Autoare: Magda Marincovici) Un test de sange, efectuat intr-un cabinet medical, poate sa identifice femeile care prezinta un risc mai mare de depresie post-partum. Exista ceea ce numim curent baby-blue si depresie post-partum sau depresie post-natala.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie.
The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger. ... Dupa cursa prezidentiala din 2004, a avut loc o intalnire la care s-a discutat rolul jucat de mass-media in alegeri.
The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger. ... Dupa cursa prezidentiala din 2004, a avut loc o intalnire la care s-a discutat rolul jucat de mass-media in alegeri.
La data de 30 septembrie 2010, in jurul orei 12:00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, l-au prins in flagrant la intersectia str. ... Gigel de 26 de ani, din jud. ... Carmen de 32 de ani din jud.
La data de 28 decembrie 2010, ora 10.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au depistat in zona unui complex comercial, pe D. Mures de 43 de ani din jud.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
google-analytics.com