Cautare

4693 de rezultate pentru "numar telefon orange" (3.03 secunde)
Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom.
Orange Romania a anuntat marti ca va reduce tarifele de roaming pentru tarile din Europa cu 67% in cazul utilizatorilor de cartele preplatite care vor activa optiunea Advantage si cu 44% pentru abonatii care opta pentru Roaming Europe.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
masura opririi temporare a prestarii serviciilor la un numar de 130 agenti economici; sanctiunea complementara a inchiderii unitatii pe o durata mai mica de 6 luni, la un numar de 7 agenti economici.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Ea avea viata ei de artista, tot timpul plecata in turnee, nu ne vedeam luni de zile, vorbeam la telefon chiar si o data la cateva saptamani.
In anul 2016, medicii de familie au declarat 14,6 milioane cazuri noi de imbolnavire , cel mai mic numar inregistrat in ultimii 6 ani, cu 9,8% mai puține cazuri noi fața de anul 2011 si cu 1,7% mai puține fața de anul 2015.
- 50% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 3 si 10 capete, dar nu mai mult de 2000 lei/cap; - 40% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 capete, dar nu mai mult de 1600 lei/cap;
In prezent, Eltrix are un numar de 205 angajati.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... "In iulie am primit un telefon si mi s-a spus: ... hai repede la telefon ". ... "mi-a zis cine i-a dat telefon sa ne facem mila de ea noaptea asta.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Dupa care urmeaza numerele de telefon la care sa suni si o adresa pe Internet.
97, iar detalii se pot obtine la telefon 0251/421.659. ... În Craiova functioneaza Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) - cu mai multe informatii la telefon:
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
Asadar, Google recunoaste ca are in dezvoltare in telefon mobil la luni bune dupa ce primele zvonuri au circulat pe Internet, situatie similara cu iPhone-ul de la Apple.
google-analytics.com