Cautare

4693 de rezultate pentru "numar telefon orange" (3.09 secunde)
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
www.engadget.com anunta ca Google si Orange ar putea colabora pentru producerea telefonului mobil Google.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
"Toti clientii Vodafone au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean prin telefon, laptop sau tableta.
Algoritmul descris in lege se bazeaza pe metoda "D’Hondt", cea mai cunoscuta metoda de distribuire a mandatelor, elaborata de juristul si matematicianul belgian Victor D’Hondt in 1878 si utilizata inca din 1899, prin care sunt favorizate, la redistribuire, partidele care acumuleaza un numar mai mare de voturi.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Orange Romania a anuntat astazi, incepand cu 15 iunie, tarifele de roaming vor beneficia de o reducere de pana la 30%, tariful pentru apelurile initiate fiind de 0,43 euro/minut, cel pentru apelurile primite de 0,19 euro/minut, iar cel pentru mesajele scrise trimise de 0,11 euro.
Potrivit datelor publicate de Ministerul Economiei ti Finantelor, cel mai important operator de telefonie mobila din Romania dupa cifra de afaceri ti profitul net a fost in 2006 filiala locala a grupului francez Orange, detinut de France Telecom.
Cele mai profitabile trei companii private din Romania au ramas si in 2006 Petrom, Orange Romania si Vodafone Romania, cu un profit brut cumulat de 5,5 miliarde de lei, echivalentul a circa 1,65 miliarde de euro.
La manifestare va fi prezenta si cunoscuta companie de telefonie mobila Orange Romania care va prezenta in premiera pentru tara noastra o serie de inovatii tehnologice din domeniul comunicatiilor.
Potrivit reprezentantilor Orange Romania, dealerul terminalului Apple, la nivelul tarii au fost inregistrate numai putin de 6000 de precomenzi. ... Potrivit dealerului Orange, Iphone 3G are un pret de aproximativ 489 de euro, in functie de abonamentul ales.
Astfel, cel mai mare operator din Romania, Orange, ofera iPhone 5 cu abonament, incepand de la pretul de 349 de euro, cu un abonament Pantera 51.
Orange Romania si Vodafone Romania au un venit ARPU de aproximativ 7 euro, in timp ce Cosmote are un ARPU in jur de 5 euro pe utilizator.
google-analytics.com