Cautare

4693 de rezultate pentru "numar telefon orange" (3.50 secunde)
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Orange Romania inaugureaza sambata, 11 octombrie 2014, EU Code Week, o initiativa la nivel european de incurajare a studiului limbajelor de programare, prin evenimentul #SuperCoders.
La Orange este incurajata performanta, de aceea investeste constant in initiative pentru formarea profesionistilor de top.
Compania de telefonie mobila Orange atrage atentia clientilor sai referitor la faptul ca anumite persoane incearca sa obtine castiguri nemeritate folosindu-se de acest brand. ... "Acestea pot parea initiate de Orange, dar in realitate sunt efectuate de persoane care nu reprezinta Orange si au scopul de a obtine castiguri nejustificate.
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial. ... Dana Deac, Presedinte al Fundatiei Orange, a declarat:
Operatorul de telefonie mobila Orange a inaugurat ieri cel al 89-lea magazin propriu din Romania si primul din Medgidia, situat pe Str. ... Orange shop Medgidia isi asteapta vizitatorii cu un design modern, conceput pentru desfasurarea eficienta a activitatilor de vanzare si asistenta a clientilor.
La scurt timp, in luna iulie, Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din piata, a lansat in Centrul vechi din Bucuresti o retea Wi-Fi de ultima generatie care permite viteze de pana la 144.4 Mbps si cel putin pana acum, ofera acces gratuit oricarui utilizator.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Orange si Universal Music lanseaza in colaborare PrePay Music, o oferta unica pe piata si conceputa special pentru tineri, care imbina comunicarea mobila cu muzica si continutul multimedia de cea mai inalta calitate.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Orange va investi 30 de milioane de euro in platforma Dailymotion Orange va investi 30 de milioane de euro in site-ul de video sharing Dailymotion, noteaza Les Echos.
Fundatia Orange Romania se implica in viata comunitatii prin realizarea proiectelor de filantropie menite sa aduca schimbari pozitive comunitatii si persoanelor dezavantajate. ... Directii de filantropie Fundatia Orange Romania realizeaza proiecte de filantropie in sprijinul persoanelor cu dizabilitati de auz si/sau de vedere.
Un cititor al observatorulph.ro a trimis pe adresa redactiei actul aditional incheiat cu Orange, avand ca obiect abonamentul secret de 10 euro, care contine minute si SMS-uri nelimitate in orice retea si 2GB trafic de net pe luna.
Samsung Charm este disponibil de astazi la Orange: Cum obtii cel mai mare discount Samsung Charm, accesoriul minimalist pentru fitness lansat de gigantul sud-coreean in urma cu mai bine de o luna de zile, imbogateste portofoliul de gadgeturi al Orange.
Orange Educational Program vine in completarea cunostintelor dobandite de studenti pe tot parcursul facultatii. ... In urma ceremoniei de premiere a generatiei de absolventi Orange Educational Program 2013 - 2014, Cristina Enescu a fost declarata sefa promotiei.
- Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat. ... Un telefon Motorola Droid 2 a explodat la urechea unui american Un barbat din Texas sustine ca un telefon Motorola Droid 2 a explodat in timp ce vorbea la acesta.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
google-analytics.com