Cautare

4693 de rezultate pentru "numar telefon orange" (3.14 secunde)
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. ... Orange. Eu am abonament Orange de 18 ani!
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Orange lanseaza doua aplicatii pentru turistii de la munte Orange Romania lanseaza doua aplicatii pentru iubitorii sporturilor de iarna. i-Rewind si Info Ski de la Orange sunt dedicate turistilor care isi petrec vacanta de iarna la munte si sunt compatibile cu sistemele de operare iOS si Android.
S-a lansat Orange TV: 40 programe HD Orange Romania a lansat serviciul Orange TV, disponibil pe televizor de oriunde in tara, computere cu acces la internet, iar in curand si de pe smartphone sau tableta.
Orange a premiat astazi cei 26 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program desfasurate pe parcursul anului universitar 2013 - 2014.
Orange i-a premiat pe cei 36 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program, promotia 2014 -2015.
Una dintre ele povesteste ca a pierdut 28 de euro în câteva minute, dupa ce a facut ce îi cerea o persoana care a sunat pe telefonul mobil si s-a prezentat a fi angajat al Orange.
Orange a lansat un serviciu nou, valabil si pentru clientii celorlalti operatori.
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. ... Castigatorii au fost alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange in urma unui proces de selectie realizat pe baza urmatoarelor criterii de evaluare:
Orange Romania va implementa in Romania noul iPhone 3G pe data de 22 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila. In acest sens, Orange Romania va deschide la miezul noptii portile magazinului din Constanta pentru fanii iPhone, la data mentionata.
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
Acestea pot parea initiate de Orange, dar, in realitate, sunt efectuate de persoane care nu reprezinta Orange si au scopul de a obtine castiguri nejustificate", au explicat reprezentantii Orange, pentru Ziare.com.
Orange, operatorul de telecomunicatii cu cea mai extinsa retea de distributie din Romania, lanseaza un nou model de business pentru partenerii sai - franciza, au declarat oficialii Orange.
De ce ati hotarat sa va implicati in Fundatia Orange? ... Nu stiam atunci, urmand acest exemplu si incurajandu-ma, ca voi ajunge sa primesc invitatia de a face parte din Board-ul Fundatiei Orange, care exact asta isi propunea, sa ajute oamenii cu probleme de vaz si auz.
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
Orange a lansat oficial iPhone 4S. ... Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
google-analytics.com