Cautare

6195 de rezultate pentru "numar telefon deranjamente cluj" (3.42 secunde)
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. ... 9 Cluj cu 1.825 voturi. ... "Familia mea are nevoie de mine la Cluj, iar prezenta mea este esentiala aici.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. ... Am discutat despre ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj-Napoca.
"Rezultatele acestei atitudini iresponsabile, sustinute doar de orgolii, vanitati si ambitii personale, stimulate de doi aventurieri politici de la Cluj (in niciun caz Grup), au dus PSD la pierderea locului intai pe esichierul politic romanesc, fiind la mana PD-L", acuza Cozmanca.
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
UDMR a rupt protocolul cu PDL la Cluj-Napoca UDMR a rupt, sambata, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, dupa ce primaria municipiului a deschis o piata volanta in centrul orasului, fara sa consulte Uniunea.
Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase. ... Pentru ca numai astfel este posibil ca toate afacerile din orasul Cluj sa suporte taxe de protectie. ... Dar in Cluj exista SRI, exista Doi si-un sfert, exista politie, exista procurori DNA.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul "grup de la Cluj" a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
Unul dintre colegiile vacante este colegiul numarul 9 din Cluj unde este posibil ca Emil Boc sa candideze in cazul in care va pierde functia de la Guvern.
Cum era nefiresc sa organizezi alegeri in miezul iernii, s-a tras de timp la maxim, astfel incit alegerile pentru colegiul nr.9 din Cluj - si pe cale de consecinta din alte cateva colegii vacante - au fost amanate sine die.
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
Ziarul de Cluj informeaza: ... Principalul avantaj al tronsonului inaugurat sambata este castigarea de zeci de minute bune pe relatia Cluj-Mures, sustin soferii. "Fac de doua ori pe saptamana drumul Cluj - Brasov si am folosit si pana acum traseul prin Turda, Targu Mures si Sighisoara.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
google-analytics.com