Cautare

4392 de rezultate pentru "numar telefon abonat" (3.03 secunde)
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Dispozitivul care accelereaza cel mai tare tranzitia spre lumea digitala este telefonul mobil si mai ales telefonul inteligent (smartphone-ul), care contine un numar foarte mare de senzori.
- Am gandit in acelasi timp ca trebuie sa dam un numar de telefon unei anumite persoane, eu ma gandeam sa nu cumva sa o pun pe Maia intr-o situatie nu stiu cum, ea se gandea sa nu ma puna pe mine intr-o situatie si ne-am uitat una la cealalta si ne-am dat seama ca numarul de telefon trebuia sa ajunga la persoana respectiva care sa ne poata cauta, deci detalii care sunt destul de inspaimantatoare asa cand te gandesti la ele, a conchis Teo Trandafir.
• In document se arata, in baza informatiilor furnizate de Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Sanatatii, Serviciul de Telecomunicatii Speciale,ca aeronava in cauza, de tip BN-2, inregistrata YR-BNP, apartinand Scolii Superioare de Aviatie Civila, a fost fabricata in anul 1977, in Anglia, iar masa maxima la decolare este de 2.989 kg si poate avea la bord un numar de maxim 8 pasageri + 2 membri ai echipajului.
Imediat fata a pus mana pe telefon, a sunat in Romania si si-a anuntat rudele de acasa ca vrea sa se marite.
La cateva ore dupa ce a plecat, fata si-a sunat parintii de pe un alt numar de telefon si le-a spus ca ramane peste noapte la colega ei. ... Parintii au incercat sa o contacteze pe numarul ei de telefon, dar acesta este inchis.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
Exista si multe marturii, chiar daca intr-un numar mai mic, din partea asa-numitilor contactati. ... Ne-am putea gandi ca acest mare numar de marturii ar putea fi cauzate de iluzii, halucinatii sau sugestie intensa. ... Dar aceste explicatii si consideratii nu pot explica intregul numar de marturii si amploarea fenomenului OZN.
Potrivit surselor noastre din PNL, profitand de naivitatea si situatia financiara precara a oamenilor de la sate, Roberta Anastase a platit un numar impresionant de locuitori din Filipesti si Magurele pentru a protesta la Ploiesti.
Totodata liberalul s-a remarcat printr-un numar de 60 de declaratii politice facute si 30 de proiecte de lege initiate.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
In favoarea lui Traian Basescu s-au pronuntat un numar de 5.091.432 de alegatori, in timp ce pentru contracandidatul sau, Mircea Geoana, au optat 5.004.506 cetateni cu drept de vot.
•PSD+ACD = 65% •Transpus in numar de mandate care ar reveni coalitiei: ... Asa cum se poate observa, chiar intr-un scenariu foarte optimist, PSD va avea pierderi dramatice intr-un scenariu paritar cu PNL, un numar considerabil din actualii sai parlamentari (43) riscand sa nu mai fie alesi.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri.
O pondere mai mare la efectivul de bovine o are o societate din Segarcea care are un numar estimativ de 200 de capete, in scadere fata de anul trecut.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Primaria Galati a transmis un avertisment catre un numar de 105 asociatii de locatari din municipiu, instiintindu-le asupra faptului ca pina la sfirsitul lunii viitoare trebuie sa depuna la sediul institutiei documentatia necesara pentru infiintarea asociatiilor de proprietari si sa inainteze dosarele respective la Judecatorie in scopul obtinerii personalitatii juridice.
google-analytics.com