Cautare

4392 de rezultate pentru "numar telefon abonat" (3.26 secunde)
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: ... Aplicatia Tensiunea Mea poate fi descarcata de orice posesor de telefon mobil cu sistem de operare tip iOS si android.
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat. ... Se vedea din frecventa si modul haotic fara o structurare pe teme a intrebarilor, ca gurnalistii aia primeau pe telefon intrebarile.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza. ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti:
Informatiile ca in strada se afla un mare numar de angajati ai companiilor multinationale merita, insa, toata atentia, in conditiile in care e sigur ca PSD si-a anuntat intentii, mai ales in domeniul politicii fiscale, capabile sa aprinda becul rosu de alarma in multe biroului de manageri straini.
Dincolo de uluitoarea performanta romaneasca - folosirea ultimului racnet al tehnologiei pentru a obtine un bacsis - ramane inexplicabila in plan omenesc incercarea unui om care are bani pentru a-si cumpara telefon mobil, stie sa filmeze cu el, dar se bucura la galeata cu faina promisa de mituitor.
Instrumentele de plata la distanta sunt cele de tip Internet-banking (plati interbancare prin Internet), home-banking (plati de acasa prin Internet) si mobile-banking (plati cu ajutorul telefonului mobil cu acces la Internet), si sunt in numar de 39.
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea.
Filmul arata un numar de barbati in halate albe care aparent disecau un extraterestru, lasand pasionatii de OZN-uri convinsi ca dispun, in sfarsit, de acea dovada, tip arma fumeganda, pe care o tot cautau pentru realitatea incidentului de la Roswell.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
Cei interesati sa obtina mai multe informatii pot apela si numarul de telefon 031/620.100, afisat pe site. Din pacate pentru ei, vor apela degeaba, pentru ca acest numar de sase cifre nu exista in Bucuresti.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Numai ca inregistrarile respective sunt telefonice - doar doua ambientale - ceea ce inseamna ca, daca ar fi vorbit patru ore pe zi la telefon, Diaconescu singur ar fi avut nevoie de peste 12 ani pentru a acoperi cantitatea de inregistrari de la DNA.
Specialistii au creat o oglinda capabila sa transmita informatii video la un numar de telefon sau la o adresa de email indicata de client.
google-analytics.com