Cautare

4392 de rezultate pentru "numar telefon abonat" (3.31 secunde)
O linie de acces este, in fapt, asa-numitul "post telefonic" instalat, in timp ce un abonat este persoana fizica sau juridica ce a incheiat un contract cu furnizorul de servicii, pentru una sau mai multe linii de acces.
Exista peste 400 de puncte de acces prin Wi-Fi (Digi Wi-Fi), ce pot fi accesate insa doar dupa autentificarea ca abonat in reteaua RCS-RDS.
Vreau sa multumesc tuturor si, in mod special, celor care s-au abonat la canalul de Youtube al Cat Music, celor care apreciaza ceea ce facem, celor care sunt sinceri si ne spun prin comentariile lor ce este bine, dar si ce este rau.", declara Dan Popi, CEO Cat Music In luna iunie a acestui an, Youtube, cel mai important site de streaming din lume, a adresat casei de discuri Cat Music o scrisoare oficiala de felicitare si recunoastere a meritelor sale, cu ocazia depasirii pragului de 100.000 de abonati.
Astfel, dupa alegerea primarului Ana Botella, Tiriac a ramas un abonat fidel al robinetului cu bani publici. Pe 29 decembrie 2011, Tiriac a semnat un nou contract de sponsorizare, valabil intre 2012 si 2021, de pe urma caruia va incasa 34.455.558 euro.
Dar el a fost si abonat mult timp la revista britanica de ufologie Flying Saucer Review. Filer a publicat pe site-ul sau o nota despre aceasta intalnire, adaugand si alte detalii.
Primii care s-au abonat la reteaua dezvoltata de miliardarul Elon Musk sunt din Sibiu si sunt foarte incantati. Reteaua a devenit disponibila si in tara noastra dupa ce a fost activata in Ucraina.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
i"In perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2005, la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati a fost inregistrat un numar de 29.266 contracte individuale de munca, incetind in aceeasi perioada un numar de 20.936 contracte individuale de muncai", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Potrivit aceleiasi surse, in anul 2005 un numar de 104.631 de familii au platit taxa de habitat in valoare totala de 60 miliarde de lei vechi, in timp ce un numar de 4.482 de familii au fost scutite de la achitarea acestei dari, cuantumul facilitatii fiind de 1,15 miliarde de lei vechi.
De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului. ... Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. ... Nevoia ta de haos si de imprevizibil este satisfacuta pe deplin de jucausul si indraznetul numar 5.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati.
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca. ... Si mie, daca as fi fost in alta parte, mi s-ar fi dat telefon:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Si cum majoritatea anunturilor de angajare pun la dispozitia celor interesati un telefon la care pot stabili o întâlnire ulterioara, candidatii trebuie sa aiba în vedere anumite reguli.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
google-analytics.com