Cautare

4392 de rezultate pentru "numar telefon abonat" (3.55 secunde)
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat marti ca, desi in scrisoarea de intentie cu FMI nu este specificata dimensiunea reducerilor de personal, angajamentul de scadere a cheltuielilor salariale cu 0,6% din PIB va prespune un numar mare de personal disponibilizat.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: ... Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama:
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: ... Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward. ... Noul numar al revistei este in perfecta armonie cu sezonul actual.
Click aici, dobitocilor, Nu va vede nimeni, nu va asculta nimeni, Sariti fara parasuta in marele gol Umpleti-l cu voi insiva, cu clickul vostru Derizoriul are nevoie de utilizatori fara numar Retelele de socializare sunt pline de autisti ca voi Bagati-le miliarde in buzunare industriasilor dotcom.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, ca Romania poate primi un numar destul de mare de posibili refugiati din Ucraina. Intrebat ce numar de refugiati ar putea primi Romania, el a raspuns: "Un numar destul de mare".
Echipa Mazare, in numar restrans si cu un purtator de cuvant ametit Mai departe, ieri, pana la ora 11.00, prezenta la vot in judetul Constanta a fost de 12,91% (in mediul urban 12,87% si in mediul rural un procent de 13,03%).
Spunem acest lucru deoarece o victorie adjudecata cu un numar mic de voturi in plus echivaleaza cu un rusinos esec, menit sa-i faca sa se rasuceasca in morminte pe corifeii comunisti:
Dar, pentru internet, mai bine folosesti un telefon", sfatuieste tanarul.
In 2010, am fost rezidentul din departament cu cel mai mare numar de operatii, am avut 256 de operatii, ceea ce este un numar mare pentru neurochirurgie.
In vreme ce Radu Mazare i-a sugerat vedetei ca urmatoarea data cand vine la malul marii sa isi aduca si sotul, "caci m-a certat azi, cand am vorbit cu el la telefon" - a spus razand Mazare, replica Mihaelei Radulescu a venit prompt:
Participantii, 337 la numar, au afisat pancarte pe care era scris "Noi suntem partidul", "Nu suntem tradatori", "Nu ne este frica", "NU excluderilor abuzive" si "Nu vrem functii, vrem respectarea statutului".
Reprezentantii organizatiei - finantate din banii lor personali, dupa cum au aratat in conferinta de marti - au prezentat si sigla ONG-ului, un animal cu girofar pe cap, purtand la gat o cravata tricolora si in maini o geanta de functionar si un telefon mobil, care avea pe burta un numar de inmatriculare pe care era scris GU - 01- VON.
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
- Acest nivel de incredere, acest numar de mandate pe care l-am obtinut ne obliga sa abordam cu toata responsabilitatea guvernarea . ... - Din puncte de vedere matematic, PSD impreuna cu ALDE au un numar suficient de mandate pentru a detine majoritatea in ambele Camere.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
google-analytics.com