Cautare

11947 de rezultate pentru "numar nou romtelecom" (3.57 secunde)
Termenul impus de Comisia Europeanava fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.La inceputul lunii iulie, companiile Romtelecom si HP Romania au fost selectate safurnizeze solutii de captare si localizare a apelurilor de urgentaefectuate de pe telefoane mobile la numarul 112, valoarea celor douacontracte urmand sase incadreze in limita a 11 milioane de lei.Legislatia UE in materie de telecomunicatii impune statelor membre sase asigure caserviciile de urgentasunt accesibile gratuit, formand numarul de urgentaunic european 112.Statele membre trebuie sagaranteze, de asemenea, disponibilitatea identificarii locatiei apelantului care foloseste un telefon fix sau mobil cand sunala numarul 112.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Solutii business adaptate propriilor nevoi de IT&C au fost oferite si de companiile Romtelecom ("Solutii de comunicare") si Intel ("Pastrarea eficientei afacerii in perioada de criza prin investitii IT").
ING Bank ofera absolventilor din promotia 2009 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Romtelecom cauta 25 de tineri talentati din cadrul universitatilor tehnice pentru internship.
El a mai spus ca televiziunea Vox News este retransmisa, incepand de luni, de operatori de cablu RCS&RDS si DCS si pe platforma digitala Dolce, a companiei Romtelecom.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
aparitii in ultimul an (17 iunie 2010-16 iunie 2011) 1 Petrom 221 2 Rompetrol 155 3 BCR 154 4 Orange 114 5 Unicredit 106 6 Raiffeisen 101 7 Vodafone 71 8 BRD 59 9 Romtelecom 51 10 Unilever 49 Metodologia folosita, in cateva cuvinte:
Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV si Orange TV. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.
SonyEricsson K550im, Samsung S40i, LG L343i si Sagem my401Ci, disponibile în reteaua de magazine Cosmote, Germanos, Internity, Romtelecom si la dealeri independenti.
Compania este controlata de Cosmote Grecia (70% din titluri) si Romtelecom (30% din actiuni).Grupul Cosmote are activitati în Grecia, România, Bulgaria, Albania si Macedonia si a avut la noua luni venituri operationale de 2,25 miliarde de euro, în crestere cu 38,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
Daca vreti sa urmariti canalele Discovery, aveti alternative. Canalele noastre sunt prezente in ofertele tuturor celorlalti operatori de cablu, printre care UPC, Romtelecom, Focus Sat sau AKTA".
Romania are trei jucatori pe piata de televiziune prin satelit RCS&RDS - Digi, Romtelecom - Dolce si UPC - Focus Sat
Acesta ofera 3 GB de trafic, 2.000 de minute si SMS-uri in retea, 2.000 de minute in Romtelecom, 500 de minute nationale si internationale.
Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
- RCS&RDS - 3.700.000 - Telekom -1.500.000 - Focus Sat - 1.000.000 - UPC - 900.000 - Orange TV - 400.000 Telekom este prezent in Romania din anul 2014, dupa ce in 2011 compania germana a cumparat pachetul majoritar al OTE, operatorul elen care detinea la acel moment Cosmote si Romtelecom.
Detalii gasiți și pe pagina oficiala de Facebook, facebook.com/Cinemainaerliber?fref=ts. Eveniment organizat de: Primaria Sectorului 3 Powered by Asociatia Culturala Metropolis & Metropolis Film Sponsori: Lenor, Romtelecom, Walmark, Silva Parteneri:
Totul bine si frumos, doar ca la numarul alocat in reteaua Romtelecom nu a raspuns nimeni intre orele 10.00 si 15.00.
Si astfel, numerosi consumatori, "parteneri" de contracte cu Distrigaz, Romtelecom, Administratia Financiara, Administratia de bloc, Electrica, se trezesc ca trebuie sa plateasca penalitati serioase din cauza modului defectuos in care sunt transmise facturile sau, pur si simplu, pentru ca actele normative in vigoare fixeaza termene imposibil de respectat pentru plata facturilor.
google-analytics.com