Cautare

11953 de rezultate pentru "numar nou romtelecom" (4.33 secunde)
Cu adevarat, intr-un climat, am spune, de normalitate, acest nou numar confirma inteligenta breslei jurnalistilor profesionisti, generatoare de atitudini constructive, din ce in ce mai puternica si vizibil mai solidara.
Aparent, aceasta nu ar mai trebui sa constituie o problema tinand cont ca este un sistem de operare vechi de 12 ani, insa exista un numar foarte mare de utilizatori care inca folosesc Windows XP. ... Astfel, trecerea la un sistem de operare mai nou pare o decizie fireasca.
Acest nou coronavirus a fost identificat pentru prima data in Wuhan, China, pe baza rapoartelor de pneumonie severa (2)(3). ... Structura varfurilor poate fi utilizata in vaccinuri pentru a determina organismul uman sa produca anticorpi impotriva acestui nou coronavirus.
Exista si multe marturii, chiar daca intr-un numar mai mic, din partea asa-numitilor contactati. ... Ne-am putea gandi ca acest mare numar de marturii ar putea fi cauzate de iluzii, halucinatii sau sugestie intensa. ... Dar aceste explicatii si consideratii nu pot explica intregul numar de marturii si amploarea fenomenului OZN.
Totodata liberalul s-a remarcat printr-un numar de 60 de declaratii politice facute si 30 de proiecte de lege initiate.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
In favoarea lui Traian Basescu s-au pronuntat un numar de 5.091.432 de alegatori, in timp ce pentru contracandidatul sau, Mircea Geoana, au optat 5.004.506 cetateni cu drept de vot.
•PSD+ACD = 65% •Transpus in numar de mandate care ar reveni coalitiei: ... Asa cum se poate observa, chiar intr-un scenariu foarte optimist, PSD va avea pierderi dramatice intr-un scenariu paritar cu PNL, un numar considerabil din actualii sai parlamentari (43) riscand sa nu mai fie alesi.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri.
O pondere mai mare la efectivul de bovine o are o societate din Segarcea care are un numar estimativ de 200 de capete, in scadere fata de anul trecut.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Primaria Galati a transmis un avertisment catre un numar de 105 asociatii de locatari din municipiu, instiintindu-le asupra faptului ca pina la sfirsitul lunii viitoare trebuie sa depuna la sediul institutiei documentatia necesara pentru infiintarea asociatiilor de proprietari si sa inainteze dosarele respective la Judecatorie in scopul obtinerii personalitatii juridice.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat marti ca, desi in scrisoarea de intentie cu FMI nu este specificata dimensiunea reducerilor de personal, angajamentul de scadere a cheltuielilor salariale cu 0,6% din PIB va prespune un numar mare de personal disponibilizat.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: ... Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama:
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: ... Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward. ... Noul numar al revistei este in perfecta armonie cu sezonul actual.
Click aici, dobitocilor, Nu va vede nimeni, nu va asculta nimeni, Sariti fara parasuta in marele gol Umpleti-l cu voi insiva, cu clickul vostru Derizoriul are nevoie de utilizatori fara numar Retelele de socializare sunt pline de autisti ca voi Bagati-le miliarde in buzunare industriasilor dotcom.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
google-analytics.com